61 998 €
4 стаи
93 м²
1 floor
с. Мировяне, София област гр. Етрополе, София област гр. Самоков, София област гр. Банкя, София област с. Панчарево, София област с. Панчарево, София област гр. Банкя, София област гр. Банкя, София област гр. Сливница, София област гр. Банкя, София област с. Панчарево, София област с. Казичене, София област с. Бистрица, София област
45 000 €
4 стаи
125 м²
1 floor
гр. Самоков, София област гр. Видин, Плиска гр. Видин, Химик гр. Раднево, Стара Загора гр. Раднево, Стара Загора гр. Провадия, Варна гр. Левски, Плевен гр. Стара Загора, Зора гр. Ямбол, Георги Бенковски с. Равда, Бургас гр. Раднево, Стара Загора гр. Бяла Слатина, Враца гр. Гоце Делчев, Благоевград
47 000 €
4 стаи
135 м²
5 floor
гр. Самоков, София област гр. Видин, Плиска гр. Видин, Химик гр. Раднево, Стара Загора гр. Раднево, Стара Загора гр. Провадия, Варна гр. Монтана, Изгрев гр. Левски, Плевен гр. Варна, Колхозен пазар гр. Стара Загора, Зора гр. Стамболийски, Пловдив гр. Левски, Плевен гр. Ямбол, Георги Бенковски
Абонирайте се за актуализации по имейл във връзка с вашето търсене:
Самоков, Апартамент продажба, стаи: 4
This site uses cookies to improve user experience. By using our services you agree to our use of cookies. + Info
No problem!