45 000 €
4 стаи
125 м²
1 floor
гр. Самоков, София област гр. Видин, Плиска гр. Видин, Химик гр. Раднево, Стара Загора гр. Раднево, Стара Загора гр. Провадия, Варна гр. Левски, Плевен гр. Стара Загора, Зора гр. Ямбол, Георги Бенковски с. Равда, Бургас гр. Раднево, Стара Загора гр. Бяла Слатина, Враца гр. Гоце Делчев, Благоевград
Абонирайте се за актуализации по имейл във връзка с вашето търсене:
Бяла, Плевен, Апартамент продажба, стаи: 4
This site uses cookies to improve user experience. By using our services you agree to our use of cookies. + Info
No problem!