Оплакване
REF#LXH-66031 / Парцел в регулация / гр. Ахтопол / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви парцел в регулация с функциониращ търговски обект на територията с готов проект за смесено строителство в град Ахтопол. Локация Предлаганият недвижим имот има топ-локация на 100 м. от морето, на популярната търговска улица на курорта. Ахтопол е идеално място за спокойна почивка през летен сезон. Параметри • Кинт - 2; • Плътност - 60%; • Височина - 11,50 м. Площ • Парцел за застрояване с площ от 179,50 кв.м.; • Магазин - 280 кв.м: търговска площ - 140 кв.м и складово помещение - 140 кв.м.; Строителство Благодарение на хубава локация парцелът е идеален за жилищно строителство. Вече е построен търговски обект на първи етаж. Магазинът е готов до ключ, с всички инсталации. Обектът функционира през летен сезон. Складовото помещение има голяма площ и може да се използва като отделен обект за фитнес или кухня за ресторант. Състояние Имотът се предлага в отлично състояние, с прекарани ток, вода и канал. В съседство на обекта се намират пазар, магазини, хотели, здравна служба и др. Това е оживен район с голям човекопоток през летен сезон. За повече информация, моля обадете се на брокера по офертата! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Ахтопол / България
179.5 м²
159 000
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#LXH-66031 / Парцел в регулация / гр. Ахтопол / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви парцел в регулация с функциониращ търговски обект на територията с готов проект за смесено строителство в град Ахтопол. Локация Предлаганият недвижим имот има топ-локация на 100 м. от морето, на популярната търговска улица на курорта. Ахтопол е идеално място за спокойна почивка през летен сезон. Параметри • Кинт - 2; • Плътност - 60%; • Височина - 11,50 м. Площ • Парцел за застрояване с площ от 179,50 кв.м.; • Магазин - 280 кв.м: търговска площ - 140 кв.м и складово помещение - 140 кв.м.; Строителство Благодарение на хубава локация парцелът е идеален за жилищно строителство. Вече е построен търговски обект на първи етаж. Магазинът е готов до ключ, с всички инсталации. Обектът функционира през летен сезон. Складовото помещение има голяма площ и може да се използва като отделен обект за фитнес или кухня за ресторант. Състояние Имотът се предлага в отлично състояние, с прекарани ток, вода и канал. В съседство на обекта се намират пазар, магазини, хотели, здравна служба и др. Това е оживен район с голям човекопоток през летен сезон. За повече информация, моля обадете се на брокера по офертата! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Ахтопол / България
179.5 м²
159 000
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Представяме ви парцел в регулация с функциониращ търговски обект на територията с готов проект за смесено строителство в град Ахтопол. Предлаганият недвижим имот има топ-локация на 100 м. от морето, на популярната търговска улица на курорта. Ахтопол е идеално място за спокойна почивка през летен сезон. • Кинт - 2; • Плътност - 60%; • Височина - 11,50 м. • Парцел за застрояване с площ от 179,50 кв.м.; • Магазин - 280 кв.м: търговска площ - 140 кв.м и складово помещение - 140 кв.м.; Благодарение на хубава локация парцелът е идеален за жилищно строителство. Вече е построен търговски обект на първи етаж. Магазинът е готов до ключ, с всички инсталации. Обектът функционира през летен сезон. Складовото помещение има голяма площ и може да се използва като отделен обект за фитнес или кухня за ресторант. Имотът се предлага в отлично състояние, с прекарани ток, вода и канал. В съседство на обекта се намират пазар, магазини, хотели, здравна служба и др. Това е оживен район с голям човекопоток през летен сезон. За повече информация, моля обадете се на брокера по офертата! Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Област Бургас гр. Ахтопол
179.5 м²
159 000
21.02.2018 г.
Ощеbulgarianproperties.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече