Оплакване
REF#Vd 66994 / Къща / Дунав / с. Ново Село / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме на вашето внимание двуетажна къща с площ 78 кв.м. Имотът се нуждае от ремонт, състои се от коридор и четири стаи. Къщата има мазе с площ 20 кв.м. и голям двор с площ 780 кв.м. Година на строителство: 1958. Изложение: Юг-запад. Районът е подходящ за селски туризъм, водни спортове, лов и риболов. Изграден е и спортен комплекс с възможност за практикуване на футбол, тенис на корт, баскетбол, волейбол и плувен басейн. За организиране на оглед, моля свържете се с нас. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Дунав / Ново Село / България
2 стаи
4 990
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#Vd 66994 / Къща / Дунав / с. Ново Село / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме на вашето внимание двуетажна къща с площ 78 кв.м. Имотът се нуждае от ремонт, състои се от коридор и четири стаи. Къщата има мазе с площ 20 кв.м. и голям двор с площ 780 кв.м. Година на строителство: 1958. Изложение: Юг-запад. Районът е подходящ за селски туризъм, водни спортове, лов и риболов. Изграден е и спортен комплекс с възможност за практикуване на футбол, тенис на корт, баскетбол, волейбол и плувен басейн. За организиране на оглед, моля свържете се с нас. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Дунав / Ново Село / България
2 стаи
4 990
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Паркомясто Басейн Имоти Търновград Ви предлага за продажба семеен хотел, намиращ се в с. Горско ново село. На обща площ от 720 кв.м. са разположени следните помещения: Една стая с три легла, четири стаи с по две легла и една със спалня. Всяка стая разполага със санитарен възел и кабелна телевизия. Някои от стаите имат тераси. Отоплението е централно парно на твърдо гориво. Дворното място е 1000 кв.м. Имотът разполага с паркомeста, ресторант -механа, хранителен магазин, барбекю, лятна градина, лятна бар-тераса, конферентна зала, кафене и др. Прекрасна инвестиция с добра перспектива! № на оферта: 654
с.Горско Ново Село, Велико Търново
720 м²
130 000
16.05.2018 г.
Ощеhomes.bg
Оплакване
ИМОТ ЗА ЦЕНИТЕЛИ! Нашето ново предложение двуетажна самостоятелна къща във вилната зона Чолакова чешма на село Кошарица. Има двор с площ от 500 кв.м. и РЗП на къщата 137,20 кв.м.. Състои се от: първи етаж – просторна дневна с кухненски блок, баня с тоалетна и килер. Сълбище води към втори етаж: две спални, баня с тоалетна и два балкона. Изложението на къщата е югоизток. И от първия, и от втория етаж се открива красива гледка към планината и морето. Дворът на къщата е разделен на две нива: първото ниво представлява паркинг за 2 или 3 автомобила и работилница. На второто ниво е разположен басейн, площадка с шезлонги и шатра с градинска мебел, навес с лятна кухня и къща с просторна веранда и страничен двор. Имотът е добре поддържан и се продава с обзавеждането: два дивана от естествена кожа, маса с четири стола, кухня напълно оборудвана с вградена техника, напълно обзаведени спални и оборудвани бани и голяма функционираща камина. Етап на строителство: Разрешение за ползване, Акт 16. Започна благотворителната кампания на агенция Капитал Естейт! При всяка сделка с наше посредничество в периода 01 януари 2018г. - 31 декември 2018г. ще даряваме 50 (петдесет) лева за подпомагане дейността на детска градина и/или ясла в гр. Бургас. Всеки клиент ще получи информация за изразходване на средствата по предназначение. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. При нужда ще Ви съдействаме бързо да получите кредит за покупка на имота при най-изгодните условия! Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Трябва да сте регистриран потребител за да изпратите запитване за обявата.
Бургас област, с.Кошарица
500 м²
93 000
22.09.2018 г.
Ощеimoti.net
Оплакване
Двуетажна тухлена къща в село Мараш. Ново строителство. Ток, идеална питейна вода, булсат. Отвътре е поддържана и ремонтирана. Вътрешни стълби. Къщата се продава обзаведена, със селскостопански инвентар и др. Бойлер, соларен бойлер, пералня, миялна, телевизор, голям хладилник с фризер, печка с керамични котлони, микровълнова, камина с дърва 13кв. отоплява цялата къща, легла, дивани, гардероби, шкафове, подвижно барбекю и др. На първия етаж има две стаи и баня с тоалетна и перално помещение. На втория етаж има две стаи и баня, Голяма закрита тераса с изглед към Стара Планина. На третия етаж има голямо незавършено жилищно таванско помещение с тераса. Използва се за склад Покрива е ремонтиран преди две години. Има гараж използван за лятна кухня със склад, има нов втори голям гараж. Има външна тоалетна и стабилни тухлени стопански постройки 4 стаи, също със сменен покрив. Около 10-15 вида овощни дръвчета и 250 квадрата асми. капково напояване, о ранжерийна конструкция. Поливна безплатна вода от хидрант. Възможност за басейн. Общата разгъната застроена площ е около 300 кв.м. Къщата се намира на тиха и спокойна улица. За въпроси и огледи 0 895689680 и 0 888462618 . Без посредник.
гр. Шумен, Център
220 м²
115 000 лв
Днес в 14:41
Ощеbazar.bg
Оплакване
Новопостроена къща с пет спални и басейн в живописното село Ветринци само на 15 км от Велико Търново Референтен номер: 115923 Новопостроена, просторна къща намираща се в с. Ветринци, което е разположено на 15 км в западна посока от Велико Търново. Подходящо е за постоянно местожителство и е лесно и бързо достъпно по асфалтов път. Отличава се с прекрасна хълмиста природа и живописни възвишения. Къщата е ново строителство. Площта й е 240 кв.м. разпределени между два самостоятелни етажа. Първият етаж се състои от две спални, две бани/тоалетни , една просторна дневна, разделена на две както и две веранди. Етажът може лесно да бъде преобразуван в два самостоятелни апартамента. Има нужда от довършителни работи. До втория етаж на къщата се стига по външни стълби и тераса от където се влиза в светла дневна с кухня от масив, оборудвана с всички ел. уреди – готварска печка, хладилник, съдомиялна, микровълнова, аспиратор. В стаята има още маса за хранене, диван и камина. Тя е стилно обзаведена, завършена с подова настилка дюшеме и теракот пред кухненския бокс. Стените са с камък и тапет, а таванът е с дървени греди в традиционен стил. Изложението е юг/запад. От дневната се влиза в малка спалня със северно изложение и обзаведена с две единични легла. Има подова настилка дюшеме и висок, дървен таван. Към стаята има самостоятелна тоалетна. Коридор от дневната води до още две спални. По-голямата от тях има югоизточно изложение и е обзаведена с едно двойно и едно единично легло. Стаята е просторна и светла, стените са боядисани с латекс, подът е дюшеме, а таванът е с дървени греди. На етажът има още една напълно завършена баня с тоалетна, както и мокро помещение/килер. Къщата е в много добро състояние, като в момента все още текат довършителни работи. Построена е в традиционен български стил като първият етаж е облицован с камък. Направена е външна и вътрешна изолация. Дограмите са PVC, а интериорните врати са от масив. Вторият етаж е напълно завършен и обзаведен в отлично състояние и готов за живеене, а първият има нужда от довършване. Имотът е подходящ за къща за къща на гости и може да бъде обособен в няколко самостоятелни жилища. Дворът към имота е 900 кв.м. В него има басейн и дървена стопанска постройка. Ограден е с каменна и дървена ограда, която предстои да бъде завършена. Къщата има лесен достъп по асфалтов път. Предлага красива панорамна гледка, а в непосредствена близост до имота минава река Янтра. Районът предоставя благоприятни условия за приятни разходки и къмпинг сред красива природа, както и за лов и риболов. Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот.
с.Ветринци, Велико Търново
240 м²
138 000
20.09.2018 г.
Ощеhomes.bg
Оплакване
244522 Продавам нова къща с басейн в хубаво село на около 25 минути път с автомобил от град Варна. Достъпът е лесен, по хубав асфалтов път. Къщата е с РЗП от 1140 кв. м. На първия етаж са разположени просторна дневна с кухненска част и трапезария (около 60 кв. м), родителска спалня (18 кв. м), спалня за гости (12 кв. м), баня и тоалетна, перално помещение. На втория етаж има една голяма спалня с гардеробна и тераса (около 20 кв. м), баня и тоалетна в общо помещение. От стилно обзаведената дневна се излиза на веранда, красиво аранжирана и озеленена, с гледка към басейна. Дворът е с площ от 1140 кв. м, ограден с висока ограда. Близо до басейна е разположена красива беседка с лятно барбекю. В имота има обособено място за паркиране на 3 автомобила. ВИД СТРОИТЕЛСТВО: тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 217 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2008 г.; ОТОПЛЕНИЕ: на ток; СТАИ: 3; БАНИ: 2; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ: 1; ДОГРАМА: Петкамерна PVC; Ново строителство; С обзавеждане; С паркомясто; Целогодишно ползване _Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG._ ЗАБЕЛЕЖКА: Този имот се намира в ОБЩИНА АВРЕН. От съображения за конфиденциалност на този етап не можем да посочим точното населено място. За подробна информация, моля свържете се с агента за контакти.
с. Аврен, Област Варна
217 м²
180 000
23.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в imoti.net. Референтен номер: Bns 65592 Тел: 0882 817 500, 02 425 68 62 Отговорен брокер: Христо Несторов *** Разработен хотел, разположена в с.Баня, на 5 км от Банско. Четириетажната сграда ново строителство (2012 г.) е поддържана в много добро състояние и предлага редица удобства на място за комфортен престой: • Открит басейн с минерална вода със секция за деца; • Шезлонг-зона; • Открито барбекю и външен кът за хранене; • Поддържана градина с площ 485 кв.м. ; • Паркинг; • Механа; Хотелът е с площ 625 кв.м., разпределени по следния начин: Сутерен: • механа с кухня, тоалетна, склад, котелно и перално помещение Първи етаж: • всекидневна и 2 стаи Втори етаж: • 4 стаи 3 и 4 етаж: • На всеки от тези 2 етажа има по един двустаен апартамент и 2 стаи Сградата се отоплява с парно на пелети и камина. Има направена изолация и поставена PVC-дограма. Село Баня се намира в планински район на 801 м н.в. в центъра на Разложката котловина между три планини – Пирин, Рила и Родопите. Отстои на 5 километра от Банско и Разлог и на около 150 километра от София и Пловдив. Разположено в близост до най-предпочитания ски-курорт – Банско – селото има добра инфраструктура и предлага спокойна атмосфера, комбинирана с чиста природа, които предразполагат към качествена почивка по всяко време на годината. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Трябва да сте регистриран потребител за да изпратите запитване за обявата.
Благоевград област, с.Баня
625 м²
369 000
20.09.2018 г.
Ощеimoti.net
Оплакване
246965 Предлагам за продажба нова, качествено завършена къща с панорама към морето, в благоустроено село, на около 8 км от центъра на гр. Варна. Намира се в комплекс от къщи с басейн и красиво аранжиран двор. Къщата е едноетажна, с РЗП от 140 кв. м. Разпределението включва просторна дневна (около 30 кв. м), три самостоятелни спални, баня и тоалетна, перално помещение, складово помещение, веранда (около 25 кв. м). От верандата се разкрива панорамна гледка към залива на к.к. Албена. Строителство е извършено по съвременни технологии, с висококачествени материали. Къщата е с отлична топло и шумоизолация. Обзавеждането е включено в обявената цена. Дворът, прилежащ към имота е с площ 600 кв. м. АКТ 16; ВИД СТРОИТЕЛСТВО: тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 140 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2013 г.; ОТОПЛЕНИЕ: на ток; ИЗЛОЖЕНИЕ: изток, запад, югоизток; СТАИ: 3; БАНИ: 1; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ: 1; ДОГРАМА: PVC; Ново строителство; С довършителни работи; С обзавеждане; Целогодишно ползване _Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG._ ЗАБЕЛЕЖКА: Този имот се намира в ОБЩИНА АКСАКОВО. От съображения за конфиденциалност на този етап не можем да посочим точното населено място. За подробна информация, моля свържете се с агента за контакти.
гр. Аксаково, Варна
140 м²
79 000
14.09.2018 г.
Ощеbazar.bg
Оплакване
Предлагаме престижна, двуетажна къща, разположена в спокойно село, само на 12 км от Варна. Луксозната къща разполага с двор от 1800 кв.м, а разгърнатата и застроена площ е 315 кв.м. Дворът е добре поддържан, като има и басейн. Първият етаж се състои от просторна и голяма дневна с кухненска част, тоалетна, перално помещение. Вторият етаж се състои от 4 спални и 3 бани с тоалетни. Обзавеждането на имота е луксозно и ново, като придава на дома стилен вид. Втора двуетажна постройка на груб строеж в парцела бонус!!! РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор. Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба. Трябва да сте регистриран потребител за да изпратите запитване за обявата.
Варна област, Варна
315 м²
159 000
20.09.2018 г.
Ощеimoti.net
Оплакване
За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в imoti.net. Референтен номер: Bns 65592 Тел: 0882 817 500, 02 425 68 62 Отговорен брокер: Христо Несторов *** Разработен хотел, разположена в с.Баня, на 5 км от Банско. Четириетажната сграда ново строителство (2012 г.) е поддържана в много добро състояние и предлага редица удобства на място за комфортен престой: • Открит басейн с минерална вода със секция за деца; • Шезлонг-зона; • Открито барбекю и външен кът за хранене; • Поддържана градина с площ 485 кв.м. ; • Паркинг; • Механа; Хотелът е с площ 625 кв.м., разпределени по следния начин: Сутерен: • механа с кухня, тоалетна, склад, котелно и перално помещение Първи етаж: • всекидневна и 2 стаи Втори етаж: • 4 стаи 3 и 4 етаж: • На всеки от тези 2 етажа има по един двустаен апартамент и 2 стаи Сградата се отоплява с парно на пелети и камина. Има направена изолация и поставена PVC-дограма. Село Баня се намира в планински район на 801 м н.в. в центъра на Разложката котловина между три планини – Пирин, Рила и Родопите. Отстои на 5 километра от Банско и Разлог и на около 150 километра от София и Пловдив. Разположено в близост до най-предпочитания ски-курорт – Банско – селото има добра инфраструктура и предлага спокойна атмосфера, комбинирана с чиста природа, които предразполагат към качествена почивка по всяко време на годината. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Трябва да сте регистриран потребител за да изпратите запитване за обявата.
Благоевград област, с.Баня
625 м²
369 000
21.09.2018 г.
Ощеimoti.net
Оплакване
Имоти Премиер предлага на Вашето внимание двуетажна еднофамилна къща, ново строителство, намираща се в село Долен Близнак. Къщата е новопостроена с разгъната застроена площ от 156,71 кв.м., гараж – 40 кв.м., двор – 600 кв.м. с южно изложение и изглед към морето. На приземният етаж са разпределени : антре , баня със санитарен възел,просторен дневен тракт , изцяло отворен план,състоящ се от кухня, трапезария,хол с камина и обширна веранда с изглед към облагороден двор с басейн. Чрез вътрешно стълбище се стига до втори етаж, където са разположени две самостоятелни спални с панорамни тераси, баня със санитарен възел и обособен дрешник.Къщата разполага със закрит гараж за два автомобила , както и отделна, напълно оборудвана банкетна зала с пещ. При изграждането на интериора и екстериора са използвани висококачествени естествени строителни материали – камък, дърво, ковано желязо. Къщата е напълно климатизирана . Предлага се напълно обзаведена и оборудвана с висок клас електроуреди. Код на обявата: 27810 Вашата оценка
Варна, област / с.Близнаци
2 стаи
650 м²
200 000
19.09.2018 г.
Ощеimotipremier.com
Оплакване
244522 Продавам нова къща с басейн в хубаво село на около 25 минути път с автомобил от град Варна. Достъпът е лесен, по хубав асфалтов път. Къщата е с РЗП от 1140 кв. м. На първия етаж са разположени просторна дневна с кухненска част и трапезария (около 60 кв. м), родителска спалня (18 кв. м), спалня за гости (12 кв. м), баня и тоалетна, перално помещение. На втория етаж има една голяма спалня с гардеробна и тераса (около 20 кв. м), баня и тоалетна в общо помещение. От стилно обзаведената дневна се излиза на веранда, красиво аранжирана и озеленена, с гледка към басейна. Дворът е с площ от 1140 кв. м, ограден с висока ограда. Близо до басейна е разположена красива беседка с лятно барбекю. В имота има обособено място за паркиране на 3 автомобила. ВИД СТРОИТЕЛСТВО: тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 217 кв.м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2008 г.; ОТОПЛЕНИЕ: на ток; СТАИ: 3; БАНИ: 2; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ: 1; ДОГРАМА: Петкамерна PVC; Ново строителство; С обзавеждане; С паркомясто; Целогодишно ползване _Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в ЗАБЕЛЕЖКА: Този имот се намира в ОБЩИНА АВРЕН. От съображения за конфиденциалност на този етап не можем да посочим точното населено място. За подробна информация, моля свържете се с агента за контакти. За повече информация попитайте за оферта 244522
Аврен, Варна
1140 м²
180 000
23.09.2018 г.
Ощеhomes.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече