Оплакване
REF#Vd 66570 / Двустаен апартамент / кв. Баба Тонка / до бул. "Панония" / гр. Видин / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Вид на имота: двустаен апартамент в новопостроена жилищна сграда; Локация: удобно местоположение до кръговото кръстовище на бул. "Панония" и ул. "Екзарх Йосиф I". В района има училище, детска градина, пощенска станция, спирка на градския транспорт, различни заведения. Площ: 69,80 кв.м.; Сграда: новопостроена тухлена сграда с Акт 16; Година на строителство: 2016; Етаж: 3; Изложение: север-запад; Разпределение: кухня, хол, спалня, баня с тоалетна, тераса към спалнята; Състояние: добро; Довършителни работи: на шпакловка и замазка; Гледка от имота: към града; Мебели: не; Мазе/таванско помещение: не; Гараж/паркомясто: паркинг; Предимства на имота: нов, просторен апартамент в сграда с Акт 16; има PVC дограма и топлоизолация; прекарани са Ел. и ВиК инсталации. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Баба Тонка / Видин / България
1 стая
69.8 м²
23 000
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#Vd 66570 / Двустаен апартамент / кв. Баба Тонка / до бул. "Панония" / гр. Видин / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Вид на имота: двустаен апартамент в новопостроена жилищна сграда; Локация: удобно местоположение до кръговото кръстовище на бул. "Панония" и ул. "Екзарх Йосиф I". В района има училище, детска градина, пощенска станция, спирка на градския транспорт, различни заведения. Площ: 69,80 кв.м.; Сграда: новопостроена тухлена сграда с Акт 16; Година на строителство: 2016; Етаж: 3; Изложение: север-запад; Разпределение: кухня, хол, спалня, баня с тоалетна, тераса към спалнята; Състояние: добро; Довършителни работи: на шпакловка и замазка; Гледка от имота: към града; Мебели: не; Мазе/таванско помещение: не; Гараж/паркомясто: паркинг; Предимства на имота: нов, просторен апартамент в сграда с Акт 16; има PVC дограма и топлоизолация; прекарани са Ел. и ВиК инсталации. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Баба Тонка / Видин / България
1 стая
69.8 м²
23 000
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#Vd 64827 / Двустаен апартамент / кв. Баба Тонка / до Ж.П. гара / гр. Видин / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Вид на имота: двустаен апартамент; Локация: в квартал "Баба Тонка", недалеч от Автогара и Ж.П. гара Видин, в близост до училище, детска градина, магазини и др; Площ: 56 кв.м; Сграда: панелен блок; Година на строителство: 1978; Етаж: 1; Изложение: южно; Разпределение: кухня, дневна, спалня, баня, 2 тераси (едната е остъклена); Състояние: за ремонт; Довършителни работи: мокет, боя, дървена дограма, фаянс в банята; Мебели: без мебели; Предимства на имота: отлична локация близо до Автогара и Ж.П. гара; топъл южен апартамент с обилие на естествена светлина; удобно разположение в блока на 1 жилищен етаж; в близост до училище, детска градина и редица магазини, включително и хипермаркет. Обадете ни се за оглед и консултация! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Баба Тонка / Видин / България
1 стая
56 м²
12 300
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече