58 000 €
2 стаи
62 м²
3 floor
гр. Банкя, София област гр. Русе, Здравец Изток гр. Пловдив, Кършияка м-т Кабакум, Варна гр. Несебър, Бургас гр. Бяла, Варна гр. Плевен, Широк център гр. Плевен, Широк център гр. Плевен, Широк център гр. Черноморец, Бургас гр. Шумен, Тракия гр. Варна, Погреби гр. Варна, Колхозен пазар
58 687 €
2 стаи
101 м²
4 floor
гр. Ботевград, София област гр. Русе, Здравец Изток к.к. Златни пясъци, Варна гр. Пловдив, Кършияка м-т Кабакум, Варна гр. Бяла, Варна гр. Плевен, Широк център гр. Плевен, Широк център гр. Плевен, Широк център гр. Черноморец, Бургас гр. Шумен, Тракия гр. Варна, Погреби гр. Варна, Колхозен пазар
23 000 €
2 стаи
61 м²
1 floor
гр. Бухово, София област гр. Бяла Слатина, Враца гр. Ловеч, Младост гр. Плевен, Сторгозия гр. Раднево, Стара Загора гр. Радомир, Перник с. Ясен, Плевен гр. Радомир, Перник гр. Перник, Бела вода гр. Килифарево, Велико Търново гр. Бобов дол, Кюстендил гр. Радомир, Перник гр. Банско, Благоевград
45 000 €
4 стаи
125 м²
1 floor
гр. Самоков, София област гр. Видин, Плиска гр. Видин, Химик гр. Раднево, Стара Загора гр. Раднево, Стара Загора гр. Провадия, Варна гр. Левски, Плевен гр. Стара Загора, Зора гр. Ямбол, Георги Бенковски с. Равда, Бургас гр. Раднево, Стара Загора гр. Бяла Слатина, Враца гр. Гоце Делчев, Благоевград
23 000 €
2 стаи
60 м²
гр. Самоков, София област гр. Бяла Слатина, Враца гр. Ловеч, Младост гр. Плевен, Сторгозия гр. Раднево, Стара Загора гр. Радомир, Перник с. Ясен, Плевен гр. Радомир, Перник гр. Перник, Бела вода гр. Килифарево, Велико Търново гр. Бобов дол, Кюстендил гр. Радомир, Перник гр. Банско, Благоевград
25 000 €
2 стаи
65 м²
floor 7 of 20
Извън страната гр. Варна, Лятно кино Тракия гр. Видин, Химик гр. Ловеч, Младост гр. Плевен, Сторгозия гр. Радомир, Перник гр. Добрич, Иглика гр. Радомир, Перник с. Ясен, Плевен с. Чешнегирово, Пловдив к.к. Албена, Добрич гр. Кюстендил, Център гр. Бяла, Русе
Абонирайте се за актуализации по имейл във връзка с вашето търсене:
Бяла, Плевен, Апартамент продажба
This site uses cookies to improve user experience. By using our services you agree to our use of cookies. + Info
No problem!