Не е намерено нищо
Оплакване
REF#VT 65972 / Къща / Близо до гр. Велико Търново / Великотърновска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба къща с РЗП 160 кв.м. , в малко село с минерална лековита вода, само на 11 км. от гр. Полски Тръмбеш. Имотът разполага с три спални, столова с кухненски бокс с камина коридор и баня, гаража е голям има и навес пред него от лози за още една кола пред гаража която е с врата в границата на имота не е на улицата. Къщата е тухлена строена е 90 година в много добро състояние . Къщата е подходяща за бизнес тоест за отдаване на стаи под наем за гости на минералните бани. Има и стопански постройки , има и живущи комшии. Двора е равен и ограден Дворът е добре поддържан и обработваем с големина от 1300 кв.м. Kъщата има нужда от ремонт за да се превърне в чудесно място за живеене и отдих. Селото е добре развито с редовен автобусен транспорт, магазини, кафене и всичко от първа необходимост. Ннамира в сърцето на Дунавската равнина, на 30 км от старата българска столица Велико Търново и на още толкова от красивия дунавски град Свищов. Покрай него е преминавал древният път свързващ римските градове в провинция Мизия - Никополис ад Иструм (до с.Никюп) и Нове (до гр.Свищов). Районът благоприятства за развиването на лов и риболов, а минералните извори в близост създават предпоставки за спа и лечебен туризъм. На 11 км е ж.п. линията Г.Оряховица – Русе. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
близо до Велико Търново / България
3 стаи
8 900 €
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#VT 65972 / Къща / Близо до гр. Велико Търново / Великотърновска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба къща с РЗП 160 кв.м. , в малко село с минерална лековита вода, само на 11 км. от гр. Полски Тръмбеш. Имотът разполага с три спални, столова с кухненски бокс с камина коридор и баня, гаража е голям има и навес пред него от лози за още една кола пред гаража която е с врата в границата на имота не е на улицата. Къщата е тухлена строена е 90 година в много добро състояние . Къщата е подходяща за бизнес тоест за отдаване на стаи под наем за гости на минералните бани. Има и стопански постройки , има и живущи комшии. Двора е равен и ограден Дворът е добре поддържан и обработваем с големина от 1300 кв.м. Kъщата има нужда от ремонт за да се превърне в чудесно място за живеене и отдих. Селото е добре развито с редовен автобусен транспорт, магазини, кафене и всичко от първа необходимост. Ннамира в сърцето на Дунавската равнина, на 30 км от старата българска столица Велико Търново и на още толкова от красивия дунавски град Свищов. Покрай него е преминавал древният път свързващ римските градове в провинция Мизия - Никополис ад Иструм (до с.Никюп) и Нове (до гр.Свищов). Районът благоприятства за развиването на лов и риболов, а минералните извори в близост създават предпоставки за спа и лечебен туризъм. На 11 км е ж.п. линията Г.Оряховица – Русе. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
близо до Велико Търново / България
3 стаи
8 900 €
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Готварска печка Джакузи Дъска за гладене Интернет Камина Кафе машина Климатик Кухн. бокс Къща без хазяи Локално парно отопление Лятна кухня Микровълнова фурна Миялна машина Музикална уредба Пералня Посуда Самостоятелен сан. възел Съдомиялна ТВ / Кабелна ТВ/ Цифрова ТВ Тераса Тостер Фритюрник Фурна Хладилник Ютия Барбекю Басейн Градина Градинска мебел Детски кът Кафене Механа Паркоместа/Гараж Приема домашни любимци Тенис на маса Фитнес Исторически забележителности Културни забележителности Наем на велосипеди Наем на лодки Плаж Природни забележителности Разходки с водач Плащане на място във вилата Плащане по банков път
Велико Търново град Свищов
150 лв
9.10.2017 г.
Ощеvili.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече