Не е намерено нищо
REF#VT 66052 / Къща / Близо до гр. Велико Търново / Великотърновска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Имотът е с площ 38,180 дка, частна собственост – придобит на официален държавен търг от Агенцията за държавни вземания (АДВ) през 2004 г., притежаващ всички планове за строителство и експлоатация. Официален документ за собственост: Постановление за възлагане на недвижим имот и въвод във владение, нотариален акт за собственост. Върху имота няма ипотеки, нито материални задължения. От 2009 – 2010 г. след пълна реконструкция на имот, на същия са издадени всички необходими разрешителни и лицензии за ползване – регистриран като „База за отдих“ – туристически обект – ресторантьорство, хотелиерство и туристическа дейност. За имота не е кандидатствано за субсидиране от програмен фонд за развитие на еко-туризъм, което е вид привилегия и може да се използва и приеме като помощ за бъдещия купувач. Предназначение на имота – Друга селищна територия с категория на земята: четвърта. Имотът е самостоятелно обособен извън населено място, със собствена инфраструктура, ел. захранване и водоснабдяване и със способност за самозадоволяване. Разположен е на 6 км източно от гр. Стражица и на 4 км западно от с. Асеново. В имота има монтирани противопожарни сензори, сигнални системи, сателитни антени, интернет. От м. септември 2016 г. е затворено за посетители – почистено и добре поддържано. Собственикът е добронамерен и изявява своето желание за помощ и сътрудничество към бъдещия купувач относно развитието и подобрението на имота за 1 – 2 календарни години от продажбата. Също така собственикът е предразположен да продаде имота на изплащане за допълнително време, с ниска лихва, срещу първоначален депозит. Потенциалният купувач има възможност също така да закупи само част от имота – според нуждите и плановете му, както и да влезе в партньорство със собственика след изплащане на своя дял. Състояние и описание на имота: От 2005 – 2009 г. имотът е напълно реконструиран и обновен с цел и функция на комунален еко-туристически парк с възможност за производство на собствена eкологично чиста храна: зеленчуци, плодове, домашни животни и риболов, което бе практикувано в продължение на 4 – 5 години. Езеро – язовир Една от основните атракции и екстри на този имот е частен язовир с площ от 19,600 дка, с документ – нотариален акт за собственост (частна) – съдебно решение за собственост. Свободен риболов – бял амур, шаран, толстолоб, таранка и раци. На източната граница на имота по дължина се простира дере, което е отводнителната възможност на езерото чрез преливник и собствен хидрант за източване на езерото. Дерето е прекъснато на три места със солидни бентове, което спомага за естественото образуване на три допълнителни езера – с възможност за рибарници. Туристическа част Разположена е по западната страна на езерото, в началото на гориста местност – хълм. Туристическата част на имота е павирана с плочки и тухли, склоновете са укрепени с градежен камък, а основите на туристическите сгради са облепени с котленски камък. Има голям и широк паркинг за повече от 30 коли. Основната сграда е с площ 255 кв.м., в които са разположени рецепция, ресторант, самостоятелен апартамент, перално помещение, складове и парно отделение. 1. Ресторант-бар – 65 – 70 места, билярдна маса. Към ресторанта има и тераса с 80 – 100 места с възможност за PVC остъкляване, камина, климатик, аспирация. 2. Кухня – с отделно миялно помещение със съдомиялна машина (500 чинии/час), помещение за персонала с баня, тоалетна и гардеробна. Кухнята е функционираща, с пълно обзавеждане. 3. Самостоятелен апартамент – подходящ за обитаване от персонал или менажерско семейство – отворен план кухня, трапезария и хол, една спалня, голяма баня и тоалетна. 4. Перално помещение с пералня и сушилня, двойна мивка, склад и пространство за гладене и съхранение на чаршафи и покривки, баня и тоалетна. 5. Котелно помещение за отопление на сградата – котел 70 kW на дърва и въглища. 6. Рецепция – обзаведена. Като допълнение и удобство, в задната част на сградата са разположени складове: единият с площ 10 куб.м. – хладилен склад, а другият е с площ около 25 – 30 куб.м. – за дърва, въглища и други потребности. Под терасата на ресторанта има още едно складово помещение с площ около 30 кв.м. – удобно за винарна. Огромна беседка „Bali Style“ с маси и пейки за настаняване на 30 гости, с външен бар, независима от ресторанта, обслужваща гости на вилите. Външни и вътрешни телевизори (4 – 5 бр.) в ресторанта и на терасата. Хотелска част Седем вили (55 – 60 кв.м. всяка), напълно обзаведени с кухня, широк санитарен възел с душ кабина, тоалетна и мивка. Две спални – едната с двойно легло, а другата с две единични легла. В хола има разтегателна кушетка и телевизор – сателит. Всяка вила има просторна тераса – отворена и остъклена. Всяка вила е самостоятелна и могат да се настанят 4 – 6 гости. Имотът притежава собствена пречиствателна и обогатителна система за вода и съхранение на 5 куб.м. резервна чиста питейна вода, а също и собствен частен трафопост (20 kV) – изключително голяма захранваща мощност. Стопанска част Разположена на около 10 дка от общата площ на имота, в която има: 1. Склад ок. 90 кв.м. 2. Помощен апартамент ок. 70 кв.м. с три спални, хол, кухня, баня и тоалетна 3. Масивна сграда – 243 кв.м., включваща - конюшна за 10 – 12 коня - склад - две самостоятелни жилищни помещения, всяко със стая, кухня, баня и тоалетна за персонала - работилница – обзаведена и действаща, за поддръжка на имота. 4. Сграда – 84 кв.м. – дам за домашни животни 5. Сграда – в план и строеж с два самостоятелни апартамента в бъдещ проект да бъде отделена в самостоятелен парцел, завършен под покрив и канал, в момента използваща се за склад. Разсадник Отделно от горепосочената стопанска част има и разсадник на около 10 дка – залесен с разновидни дървета и храсти. Бъдещата опция за това място е, че то е подходящо за изграждане на вилно селище от затворен тип – жилищен комплекс с 18 – 20 вили на парцели от по 300 – 500 кв.м., и парк за каравани в съседство, както е показано на скицата за Подробния устройствен план (ПУП) за този имот. Парници – 1600 кв.м. Разположени на 2,5 – 3,0 дка Бъдещата опция за това място е да бъде изградена спортна зала, басейн и около осем вили или хотелски стаи. Географското разположение на имота е прекрасно и отговаря на всички изисквания, за да бъде определен като еко-туристически комплекс. Разположен е в котловина, заобиколен от три хълма от изток, запад и север, а отворен на юг – огряван от слънцето през целия ден. Има изглед на юг с дължина 4 – 5 км към подножието на Стара планина. Абсолютна тишина, изпълнена със звукове и мелодии на горски птици – над 20 вида. Диви животни – сърни, елени, зайци, фазани, глигани и др., които идват на водопой на езерото. В миналото известно време имотът е функционирал и като резерват. Обилна растителност и зеленина, разсадник, парници и плодородна обработваема земя за зеленчукопроизводство и овощна градина. Голям резерв на поливна вода от язовира – 200 хил.куб.м. вода. Язовирът е зарибен с достъп за риболов. Самият имот е разположен на естествен наклон, което дава възможност за свободно движение и оттичане на природно събиращата се вода на юг, вливаща се в язовира и дерето, което играе роля на естествен отводнителен канал. В язовира се вливат две дерета – от север и северозапад, чрез които при дъждове и топене на сняг се влива допълнителен чист приток на вода. Към имота има още около 50 дка земя в съседство с възможност за допълнително закупуване с цел разширяване и развитие на туризма – къмпинг, мини голф, конна езда и др. Като допълнение прилагам скица-план-проект за подобряване и развитие на имота, а именно: Три отделни парцела 1) Вилно селище на около 10 дка – подразделено на 18 – 20 самостоятелни парцела за изграждане на жилища 2) Парк за каравани на около 9 дка 3) Спортна зала – фитнес, басейн и 8 – 10 вили или хотелски стаи на около 4,5 дка. Имотът е с изключително голям капацитет, с напълно изградена инфраструктура, самостоятелен, с красива природна даденост, лесно достъпен на 12 км от главния път София – В. Търново – Варна, на 45 км от В. Търново в посока Варна. С перфектни актуални документи за придобиване и собственост, както и разрешителни за ползване и експлоатация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
близо до Велико Търново / България
15 стаи
1 800
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
REF#VT 66052 / Къща / Близо до гр. Велико Търново / Великотърновска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Имотът е с площ 38,180 дка, частна собственост – придобит на официален държавен търг от Агенцията за държавни вземания (АДВ) през 2004 г., притежаващ всички планове за строителство и експлоатация. Официален документ за собственост: Постановление за възлагане на недвижим имот и въвод във владение, нотариален акт за собственост. Върху имота няма ипотеки, нито материални задължения. От 2009 – 2010 г. след пълна реконструкция на имот, на същия са издадени всички необходими разрешителни и лицензии за ползване – регистриран като „База за отдих“ – туристически обект – ресторантьорство, хотелиерство и туристическа дейност. За имота не е кандидатствано за субсидиране от програмен фонд за развитие на еко-туризъм, което е вид привилегия и може да се използва и приеме като помощ за бъдещия купувач. Предназначение на имота – Друга селищна територия с категория на земята: четвърта. Имотът е самостоятелно обособен извън населено място, със собствена инфраструктура, ел. захранване и водоснабдяване и със способност за самозадоволяване. Разположен е на 6 км източно от гр. Стражица и на 4 км западно от с. Асеново. В имота има монтирани противопожарни сензори, сигнални системи, сателитни антени, интернет. От м. септември 2016 г. е затворено за посетители – почистено и добре поддържано. Собственикът е добронамерен и изявява своето желание за помощ и сътрудничество към бъдещия купувач относно развитието и подобрението на имота за 1 – 2 календарни години от продажбата. Също така собственикът е предразположен да продаде имота на изплащане за допълнително време, с ниска лихва, срещу първоначален депозит. Потенциалният купувач има възможност също така да закупи само част от имота – според нуждите и плановете му, както и да влезе в партньорство със собственика след изплащане на своя дял. Състояние и описание на имота: От 2005 – 2009 г. имотът е напълно реконструиран и обновен с цел и функция на комунален еко-туристически парк с възможност за производство на собствена eкологично чиста храна: зеленчуци, плодове, домашни животни и риболов, което бе практикувано в продължение на 4 – 5 години. Езеро – язовир Една от основните атракции и екстри на този имот е частен язовир с площ от 19,600 дка, с документ – нотариален акт за собственост (частна) – съдебно решение за собственост. Свободен риболов – бял амур, шаран, толстолоб, таранка и раци. На източната граница на имота по дължина се простира дере, което е отводнителната възможност на езерото чрез преливник и собствен хидрант за източване на езерото. Дерето е прекъснато на три места със солидни бентове, което спомага за естественото образуване на три допълнителни езера – с възможност за рибарници. Туристическа част Разположена е по западната страна на езерото, в началото на гориста местност – хълм. Туристическата част на имота е павирана с плочки и тухли, склоновете са укрепени с градежен камък, а основите на туристическите сгради са облепени с котленски камък. Има голям и широк паркинг за повече от 30 коли. Основната сграда е с площ 255 кв.м., в които са разположени рецепция, ресторант, самостоятелен апартамент, перално помещение, складове и парно отделение. 1. Ресторант-бар – 65 – 70 места, билярдна маса. Към ресторанта има и тераса с 80 – 100 места с възможност за PVC остъкляване, камина, климатик, аспирация. 2. Кухня – с отделно миялно помещение със съдомиялна машина (500 чинии/час), помещение за персонала с баня, тоалетна и гардеробна. Кухнята е функционираща, с пълно обзавеждане. 3. Самостоятелен апартамент – подходящ за обитаване от персонал или менажерско семейство – отворен план кухня, трапезария и хол, една спалня, голяма баня и тоалетна. 4. Перално помещение с пералня и сушилня, двойна мивка, склад и пространство за гладене и съхранение на чаршафи и покривки, баня и тоалетна. 5. Котелно помещение за отопление на сградата – котел 70 kW на дърва и въглища. 6. Рецепция – обзаведена. Като допълнение и удобство, в задната част на сградата са разположени складове: единият с площ 10 куб.м. – хладилен склад, а другият е с площ около 25 – 30 куб.м. – за дърва, въглища и други потребности. Под терасата на ресторанта има още едно складово помещение с площ около 30 кв.м. – удобно за винарна. Огромна беседка „Bali Style“ с маси и пейки за настаняване на 30 гости, с външен бар, независима от ресторанта, обслужваща гости на вилите. Външни и вътрешни телевизори (4 – 5 бр.) в ресторанта и на терасата. Хотелска част Седем вили (55 – 60 кв.м. всяка), напълно обзаведени с кухня, широк санитарен възел с душ кабина, тоалетна и мивка. Две спални – едната с двойно легло, а другата с две единични легла. В хола има разтегателна кушетка и телевизор – сателит. Всяка вила има просторна тераса – отворена и остъклена. Всяка вила е самостоятелна и могат да се настанят 4 – 6 гости. Имотът притежава собствена пречиствателна и обогатителна система за вода и съхранение на 5 куб.м. резервна чиста питейна вода, а също и собствен частен трафопост (20 kV) – изключително голяма захранваща мощност. Стопанска част Разположена на около 10 дка от общата площ на имота, в която има: 1. Склад ок. 90 кв.м. 2. Помощен апартамент ок. 70 кв.м. с три спални, хол, кухня, баня и тоалетна 3. Масивна сграда – 243 кв.м., включваща - конюшна за 10 – 12 коня - склад - две самостоятелни жилищни помещения, всяко със стая, кухня, баня и тоалетна за персонала - работилница – обзаведена и действаща, за поддръжка на имота. 4. Сграда – 84 кв.м. – дам за домашни животни 5. Сграда – в план и строеж с два самостоятелни апартамента в бъдещ проект да бъде отделена в самостоятелен парцел, завършен под покрив и канал, в момента използваща се за склад. Разсадник Отделно от горепосочената стопанска част има и разсадник на около 10 дка – залесен с разновидни дървета и храсти. Бъдещата опция за това място е, че то е подходящо за изграждане на вилно селище от затворен тип – жилищен комплекс с 18 – 20 вили на парцели от по 300 – 500 кв.м., и парк за каравани в съседство, както е показано на скицата за Подробния устройствен план (ПУП) за този имот. Парници – 1600 кв.м. Разположени на 2,5 – 3,0 дка Бъдещата опция за това място е да бъде изградена спортна зала, басейн и около осем вили или хотелски стаи. Географското разположение на имота е прекрасно и отговаря на всички изисквания, за да бъде определен като еко-туристически комплекс. Разположен е в котловина, заобиколен от три хълма от изток, запад и север, а отворен на юг – огряван от слънцето през целия ден. Има изглед на юг с дължина 4 – 5 км към подножието на Стара планина. Абсолютна тишина, изпълнена със звукове и мелодии на горски птици – над 20 вида. Диви животни – сърни, елени, зайци, фазани, глигани и др., които идват на водопой на езерото. В миналото известно време имотът е функционирал и като резерват. Обилна растителност и зеленина, разсадник, парници и плодородна обработваема земя за зеленчукопроизводство и овощна градина. Голям резерв на поливна вода от язовира – 200 хил.куб.м. вода. Язовирът е зарибен с достъп за риболов. Самият имот е разположен на естествен наклон, което дава възможност за свободно движение и оттичане на природно събиращата се вода на юг, вливаща се в язовира и дерето, което играе роля на естествен отводнителен канал. В язовира се вливат две дерета – от север и северозапад, чрез които при дъждове и топене на сняг се влива допълнителен чист приток на вода. Към имота има още около 50 дка земя в съседство с възможност за допълнително закупуване с цел разширяване и развитие на туризма – къмпинг, мини голф, конна езда и др. Като допълнение прилагам скица-план-проект за подобряване и развитие на имота, а именно: Три отделни парцела 1) Вилно селище на около 10 дка – подразделено на 18 – 20 самостоятелни парцела за изграждане на жилища 2) Парк за каравани на около 9 дка 3) Спортна зала – фитнес, басейн и 8 – 10 вили или хотелски стаи на около 4,5 дка. Имотът е с изключително голям капацитет, с напълно изградена инфраструктура, самостоятелен, с красива природна даденост, лесно достъпен на 12 км от главния път София – В. Търново – Варна, на 45 км от В. Търново в посока Варна. С перфектни актуални документи за придобиване и собственост, както и разрешителни за ползване и експлоатация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
близо до Велико Търново / България
15 стаи
1 800
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Вила OASIS BEACH е съвсем нова самостоятелна сграда със собствен двор, пет спални, четири бани и две дневни за настаняване на максимум 12 души. Вилата разполага с панорамна гледка към морето и наистина е удобно разположена в нов комплекс от затворен тип с общ басейн и всички видове услуги. Най-близкият малък плаж е само на 200 метра, а на 400 метра е най-известният плаж в България, наречен Oasis Beach, който е лесно достъпен (без скални стълби). Oasis Beach е 500 м дълъг и 40 м широк, с фин златист пясък, който води до кристално чисто море. Вила Oasis Beach се намира в най-топлата, най- южна част на българското Черноморие, на около 60 км южно от Бургас, където има международно летище. Най-близкото селище разположено на около 2 км е Лозенец , където множество знаменитости спокойно живеят през дългите лета. Древният град пристанище на Созопол с историческите си съкровища е само на 25 км. Има възможности за пътуване из околността и опознаването на огромният природен резерват на Странджа планина. Това е природата в най-чист вид, далеч от всякакви индустриални или пренаселени райони. Вила Oasis Beach разполага с общ басейн и джакузи, 24-часова рецепция , малък магазин и снек-бар . Най-близкият ресторант е на 200 метра в Център за гмуркане Лалов, където също така е възможно да се получи лиценз за сертифициран водолаз ( PADI ). На 400 м е Oasis Resort & Spa и Хотел Малтийски замък, където наистина можете да намерите всичко: спа център, салон за красота, тенис кортове, сърф-училище, три плажни бара, открит и закрит плувен басейн, фитнес център, плажна анимация за деца, магазини, кафе, бизнес и интернет клуб, детска градина, коли под наем, медицинска и стоматологична помощ , и туристическа агенция. Лозенец е малко живописно рибарско селище, където ще откриете дълъг хубав плаж и малко пристанище. Днес то се посещава от хиляди туристи, предимно българи , които предпочитат това чисто, безопасно и малко селце с космополитна атмосфера. Лозенец предлага комбинация от планински и морски климат. Средната температура през лятото варира между 21-23 по Целзий през юни и септември и между 26-28 по Целзий през юли и август. Вила Oasis Beach се състои от два самостоятелни апартамента със собствен вход. Тя има три нива ( без асансьор ) и може спокойно да посрещне до 12 души. Вилата разполага с пет двойни стаи, две големи дневни, четири бани, две тераси, покривна тераса и собствена градина. Терасата на покрива на с площ 45 кв. м осигурява 360 градуса панорамна гледка към морето и планината. Всички стаи са оборудвани с климатик и подово отопление. Вилата има две частни места за паркиране в непосредствена близост до нея. Вилата се състои от мезонет и апартамент на първия етаж: Пентхаус апартамент за настаняване на до 8 души: - Собствен самостоятелен вход и стълбище - Три етажа: междинен етаж ( 3 спални ), на горния етаж (хол и кухня ) и тераса на покрива - Напълно климатизирана ( за топло и студено ), с електрическо подово отопление - Построена през 2010 г. с високо качество на изработката и дизайна - Терасата на покрива предлага 360 градуса панорама към морето и планината - 3 двойни стаи, от които едната с легло и собствена баня (баня и тоалетна) - Една допълнителна малка баня с тоалетна и душ - Голям хол с площ от 36 m² с кухня, кът за хранене, кът за сядане, две единични канапета , безжичен интернет и кабелна телевизия. - Огромни плъзгащи се прозорци и голяма тераса предлагащи фантастична гледка към морето. - В кухнята има хладилник, фризер, плот с 4 котлона, фурна , отделна микровълнова фурна, миялна машина, пералня , тостер, кафе-машина. - Общо 60 кв. м., извън които има и 45 кв.м. покривна тераса - Частен паркинг в предната част на къщата - Местоположение : на 10 метра от басейна и на 200 метра от плажа Партерен апартамент за настаняване на до 4 души: - Собствен самостоятелен вход и собствен двор - Напълно климатизиран ( за отопление и охлаждане) и електрическо подово отопление - Построена през 2010 г. с високо качество на изработка и дизайн - Апартаментът е на партерен етаж и има три големи плъзгащи се прозорци, които предлагат красива гледка към морето - 2 двойни спални - 1 баня с тоалетна и вана - Една допълнителна малка баня с тоалетна и душ - Хол с площ 18 m² с кът за хранене, мека мебел, безжичен интернет и кабелна телевизия - Кухня с хладилник, 4 електрически котлони, фурна, отделни микровълнова фурна, миялна машина , тостер , кафе машина. - Прилежаща частна градина от 172 кв.м. с барбекю - Частен паркинг в предната част на къщата - Местоположение : на 10 метра от басейна и на 200 метра от плажа.
БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / С. ЛОЗЕНЕЦ
5 стаи
264 м²
155 000
25.03.2016 г.
Ощеluximoti.bg
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more