Оплакване
REF#LXH-65531 / Къща / кв. Горубляне / ул. Детелина / Околовръстен път / гр. София / Софийска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Нова къща 140м2, лукс, на тихо място, перфектна локация 10 минути до центъра на града, близост до детска градина, училище и магазини. Локално отопление парно, паркинг, барбекю, зеленчукова градина, градинско осветление, градински мебели ратан. Детайли: Площ: 140 кв.м. (двор: 150м2); Конструкция: Тухла; Година на строителство: 2016 год.; Двор: Да; Етаж: 1/2; Изложение: Югоизток/югозапад; Разпределение: 1 етаж- хол с кухненски бокс и трапезария, 1 спалня, 1 баня. 2 етаж- голяма 40м2 спалня лукс, баня, гардеробна, перално, 2 балкона. Отопление: Локално; ток; Състояние: Напълно обзаведен; Мебели: Да; Кухня: Да; Баня: Да; Гараж/паркомясто: Паркомясто; Предимства на имота: Стратегическо местоположение на жилищния комплекс; красиви гледки; охраняем подземен гараж и паркинг; богата база от развлечения и услуги на комплекса, румсървиз, химическо чистене, месечна поддръжка; Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Горубляне / София / България
2 стаи
900
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#LXH-65531 / Къща / кв. Горубляне / ул. Детелина / Околовръстен път / гр. София / Софийска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Нова къща 140м2, лукс, на тихо място, перфектна локация 10 минути до центъра на града, близост до детска градина, училище и магазини. Локално отопление парно, паркинг, барбекю, зеленчукова градина, градинско осветление, градински мебели ратан. Детайли: Площ: 140 кв.м. (двор: 150м2); Конструкция: Тухла; Година на строителство: 2016 год.; Двор: Да; Етаж: 1/2; Изложение: Югоизток/югозапад; Разпределение: 1 етаж- хол с кухненски бокс и трапезария, 1 спалня, 1 баня. 2 етаж- голяма 40м2 спалня лукс, баня, гардеробна, перално, 2 балкона. Отопление: Локално; ток; Състояние: Напълно обзаведен; Мебели: Да; Кухня: Да; Баня: Да; Гараж/паркомясто: Паркомясто; Предимства на имота: Стратегическо местоположение на жилищния комплекс; красиви гледки; охраняем подземен гараж и паркинг; богата база от развлечения и услуги на комплекса, румсървиз, химическо чистене, месечна поддръжка; Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Горубляне / София / България
2 стаи
790
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е отдаден под наем през последните 3 месеца. Възможно е към настоящия момент той отново да бъде свободен. Ако търсите или предлагате подобен имот, можете да се свържете с мен. Ще се радвам да Ви помогна и да Ви консултирам за реалната пазарна стойност на месечния наем, при която можете да осъществите сделка. Консултацията е безплатна!
близо до ул. Самоковско шосе и Околовръстен път.
138 м²
790
18.06.2018 г.
Ощеmirela.bg
Оплакване
Предлагам под наем магазин на ул. Самоковско шосе, в близост до училище и спирка на градски транспорт. Разположен е на партерен етаж от двуетажна жилищна сграда с витрина към улицата. Магазинът е разпределен на два етажа: На партерен етаж има едно просторно и светло работно помещение. Сутеренът включва склад и един санитарен възел. Двата етажа са свързани посредством вътрешно стълбище. Отоплението е на климатик. Пред сградата има свободно пространство за паркиране.
ул. Самоковско шосе, с бърз достъп до бул. Цариградско шосе.
36 м²
400
18.06.2018 г.
Ощеmirela.bg
Оплакване
Предлагам под наем магазин на ул. Самоковско шосе, в близост до училище и спирка на градски транспорт. Разположен е на партерен етаж от двуетажна жилищна сграда с витрина към улицата. Магазинът е разпределен на два етажа: На партерен етаж има едно просторно и светло работно помещение. Сутеренът включва склад и един санитарен възел. Двата етажа са свързани посредством вътрешно стълбище. Отоплението е на климатик. Пред сградата има свободно пространство за паркиране.
ул. Самоковско шосе, с бърз достъп до бул. Цариградско шосе.
36 м²
400
16.05.2018 г.
Ощеmirela.bg
Оплакване
Климатик Свободен от 1 май!Дава тристаен обзаведен апартамент в Горубляне/не е етаж от къща/. Етаж 2 от 4. След основен ремонт. Апартаментът се състои от две спални, хол с трапезария и отделно кухня. Нова баня, врати и дограми. Нова печка Gorenje, пералня Gorenje, хладилник Liebherr. Два балкона. Отоплението е с висок клас инверторен климатик. Блиндирана врата! Наем 750лв/месец. Градски транспорт на 200-250м от апартамента: рейсове 1, 3, 4, 8, 112 ТЕЛ:0883305099
кв. Горубляне, София
85 м²
380
5.04.2018 г.
Ощеhomes.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече