Не е намерено нищо
Оплакване
REF#Kbs 67932 / Етаж от къща / кв. Левски / 130 СОУ Стефан Караджа / гр. София / Софийска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Етаж от къща разпределен между антре, кухня, просторен хол с трапезария, голяма и светла спалня, тераса и баня с тоалетна. Застроената площ е 85 кв.м., а на ниво полусутерен има още една стая с баня и тоалетна общо около 20 кв.м., както и голямо таванско помещение с вода и канал, което не е цитирано в общата квадратура. Разполага с два входа, като единия е самостоятелен. Изложението е югоизточно с много светлина и слънце през деня. Сградата е солидна тухлена къща построена през 1960 година с приятно озеленен двор и плодни дръвчета. Имотът има собствен водоизточник и гараж от 21 кв.м. със сервизен канал, който е включен в цената. Местоположението е ключово за квартала, намира се на ъгъла на улица "Рилска обител" и улица "Кардам", и двете тихи и спокойни и в същото време много комуникативни с бърз достъп до бул. "Ботевградско шосе", ул. "Летоструй" и бул. "Владимир Вазов". В близост предстои да бъде изградена станция на метро, спирка на автобус 120 е на близко пешеходно разстояние, а наличието на училище, пазар и множество магазини е изключително удобно за обитателите на имота. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Левски / София / България
2 стаи
105 м²
95 000
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#Kbs 67932 / Етаж от къща / кв. Левски / 130 СОУ Стефан Караджа / гр. София / Софийска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Етаж от къща разпределен между антре, кухня, просторен хол с трапезария, голяма и светла спалня, тераса и баня с тоалетна. Застроената площ е 85 кв.м., а на ниво полусутерен има още една стая с баня и тоалетна общо около 20 кв.м., както и голямо таванско помещение с вода и канал, което не е цитирано в общата квадратура. Разполага с два входа, като единия е самостоятелен. Изложението е югоизточно с много светлина и слънце през деня. Сградата е солидна тухлена къща построена през 1960 година с приятно озеленен двор и плодни дръвчета. Имотът има собствен водоизточник и гараж от 21 кв.м. със сервизен канал, който е включен в цената. Местоположението е ключово за квартала, намира се на ъгъла на улица "Рилска обител" и улица "Кардам", и двете тихи и спокойни и в същото време много комуникативни с бърз достъп до бул. "Ботевградско шосе", ул. "Летоструй" и бул. "Владимир Вазов". В близост предстои да бъде изградена станция на метро, спирка на автобус 120 е на близко пешеходно разстояние, а наличието на училище, пазар и множество магазини е изключително удобно за обитателите на имота. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Левски / София / България
2 стаи
105 м²
95 000
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече