REF#Vd 66205 / Къща / Видин / гр. Брегово / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме на вашето внимание две едноетажни къщи с площ 80 кв.м. и 100 кв.м. Намират се в спокойно градче, в непосредствена близост до границата със Сърбия. Изложение на имота: юг-изток; Гараж: площ 100 кв.м. Двор: площ 1920 кв.м. Към къщите е включено и мазе. Районът е подходящ за селски туризъм, лов и риболов. Брегово е малък град, намиращ се на границата с Република Сърбия. Той е разположен на 6 километра от устието на река Тимок, която се влива в река Дунав. Градът е известен и с това, че през него преминава най-краткият път от Северна България за Централна Европа благодарение на пуснатото в експлоатация ГКПП Брегово. Свържете се с нас, за оглед и консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Видин / Брегово / България
2 стаи
10 500
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
REF#Vd 66205 / Къща / Видин / гр. Брегово / Видинска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме на вашето внимание две едноетажни къщи с площ 80 кв.м. и 100 кв.м. Намират се в спокойно градче, в непосредствена близост до границата със Сърбия. Изложение на имота: юг-изток; Гараж: площ 100 кв.м. Двор: площ 1920 кв.м. Към къщите е включено и мазе. Районът е подходящ за селски туризъм, лов и риболов. Брегово е малък град, намиращ се на границата с Република Сърбия. Той е разположен на 6 километра от устието на река Тимок, която се влива в река Дунав. Градът е известен и с това, че през него преминава най-краткият път от Северна България за Централна Европа благодарение на пуснатото в експлоатация ГКПП Брегово. Свържете се с нас, за оглед и консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Видин / Брегово / България
2 стаи
10 500
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Имот за ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ ЖИВОТ! Има ЕЖЕДНЕВНА регулярна АВТОБУСНА линия до Видин и обратно, което е удобство за работа и учение във Видин и областа. БЛИЗО ДО ПОЛЕТО!ЧИСТ ВЪЗДУХ!КРАСИВИ ЗАЛЕЗИ!СПОКОЙСТВИЕ!ЕДИНЕНИЕ С ПРИРОДАТА! СТРОИТЕЛСТВО- къщата е изградена по стара технология от глинени тухли, стените-пластове глина и гипс, варосани, покрива-гредоред, Покрива скоро е ремонтиран. Коридор, антре , лятна стая и 4 СУХИ И ТОПЛИ стаи през зимата , а лятото -ПРОХЛАДНИ. .Пристроена е вътрешна тоалетна и баня. Под -дървен. Дограма-дървена, Отопление на печка и ел. ток. Празна септична яма. Изведена тръба за собствен водоизтоточник в двора. Независимо , че къщата се води паянтова и има нужда от ремонт някъде козметичен, другаде по-основен има условия за постоянно живеене ,ваканция,селски туризъм ОБШИРЕН ДВОР-2500кв. м с много зеленина, големи дървета, които пазят през лятото от жаркото слънце, много орехови дървета, ябълки стари и изчезващи сортове, ароматна липа, борове, стара асма, млада люцерна около декар. Плодородна земя, необработвана с изкуствени торове. ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ за отглеждане на ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ зеленчуци и плодове. Големия двор дава възможност и за отглеждане и на домашни животни. На територията на двора има още помощна сграда/паянтова/ и гараж/полумасивен/. При желание може да се ремонтират отвън и от вътре, както и оградата от страна на улиците. Имота е на ъгъл. Има партида за ел. ток и вода. Всички постройки фигурират в скицата на имота.
гр.Брегово, Брегово
6 899
17.06.2018 г.
Ощеhomes.bg
СОТ Къщата разполага с 2 декара двор, геран , допълнителна постойка (кухня) и постройка за селскостопански животни.Къщата е стройтелство тухкла с три брой стай.Допълнителната постройка е кухня с две стай. Може да се използва за селки туризъм. Запазена битова архитектура и елементи.В близост до КПП Брегово.Коментар на цената на място за сериозни клиенти.
с.Косово, общ. Брегово
3 500
8.03.2018 г.
Ощеhomes.bg
Вана/Джакузи ИМОТИ ЕЛИ-гр.Видин Предлага за продажба едноетажна масивна жилищна сграда с площ от 72 кв.м. и едноетажна масивна жилищна сграда / лятна кухня / с площ от 40 кв.м. и паянтова стопанска сграда с площ от 20 кв.м., дворно място с площ от 972 кв.м. в с.Тияновци , обл.Видин. Къщата се разпределя по следният начин: вестибюл , коридор, две спални , кухня, трапезария и хол на едно , обща баня и тоалетна , на тавана има малка стая с тераса . ПВЦ - дограма , само едната спалня и вестибюла са с дървена дограма , подовите настилки на теракот и дюшаме, стените на шпакловка и латекс. Покриват е отремонтиран . Латната кухня се разпределя по следният начин: две стаи и една голяма веранда / неостъклена / ..Дървена дограма .Масивна хубава ограда. В имота има ток и вода . Къщата се намира на главният път в селото. Цената на имота подлежи на коментар.Агенцията разполага с ключ от имота . Цена на имота : 22 000 лв. Консултант по обявата : Ели Кръстева - 0885540635
с.Тияновци, общ. Брегово
22 000 лв
1.03.2018 г.
Ощеhomes.bg
Предлагаме на вашето внимание две едноетажни къщи с площ 80 кв.м. и 100 кв.м. Намират се в спокойно градче, в непосредствена близост до границата със Сърбия. юг-изток; площ 100 кв.м. площ 1920 кв.м. Към къщите е включено и мазе. Районът е подходящ за селски туризъм, лов и риболов. Брегово е малък град, намиращ се на границата с Република Сърбия. Той е разположен на 6 километра от устието на река Тимок, която се влива в река Дунав. Градът е известен и с това, че през него преминава най-краткият път от Северна България за Централна Европа благодарение на пуснатото в експлоатация ГКПП Брегово. Свържете се с нас, за оглед и консултация. Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Област Видин гр. Брегово Видин
180 м²
10 500
28.02.2018 г.
Ощеbulgarianproperties.bg
Купувам обработваеми земеделски земи в : - област Монтана – във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца – във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен – във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг - област Видин – във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
гр.Вълчедръм, ПК 3650 Вълчедръм Монтана
1 250 лв
13.07.2018 г.
Ощеbgoffers.com
Купувам обработваеми земеделски земи в : - област Монтана – във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца – във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен – във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг - област Видин – във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
област Монтанска , гр. Вълчедръм,
1 250 лв
12.07.2018 г.
Ощеpozvanete.bg
Купувам обработваеми земеделски земи в : - област Монтана – във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца – във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен – във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг - област Видин – във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
Враца област, гр.Козлодуй
650
13.07.2018 г.
Ощеsuperimot.com
Купувам само обработваеми земеделски земи в : - област Видин – във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш - област Монтана – във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца – във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен – във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
Монтана област, гр.Вълчедръм
650
12.06.2018 г.
Ощеsuperimot.com
Купувам обработваеми земеделски земи в : - област Монтана – във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца – във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен – във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг - област Видин – във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
Високи цени на земя в обл. Монтана
1 250 лв
18.06.2018 г.
Ощеimoti24.com
Купувам обработваема земеделска земя(ниви) от собственици в област Видин в -община Брегово в селата-Балей, Брегово, Връв, Гъмзово, Делейна, Калина, Косово, Куделин, Ракитница, Тияновци -община Бойница в селата – Бойница, Бориловец, Градсковски Колиби, Каниц, Периловец, Раброво, Халовски Колиби, Шипикова Махала, Шишенци -община Ново Село в селата – Винарово, Неговановци, Ново Село, Флорентин, Ясен -община Видин в селата – Акациево, Антимово, Бела Рада, Ботево, Буковец, Видин, Войница, Въртоп, Гайтанци, Генерал Мариново, Гомотарци, Градец, Динковица, Долни Бошняк, Дружба, Дунавци, Жеглица, Ивановци, Иново, Каленик, Капитановци, Кошава, Кутово, Майор Узуново, Новоселци, Пешаково, Плакудер, Покрайна, Рупци, Цар Симеоново, Синаговци, Слана Бара, Сланотрън, Търняне -община Кула в селата – Големаново, Извор Махала. Коста Перчево, Кула, Полетковци, Старопатица, Тополовец, Цар-Петрово, Чичил -община Грамада в селата – Бояново, Бранковци, Водна, Грамада, Медешевци, Милчина Лъка ,Срацимирово, Тошевци -община Димово в селата – Арчар, Бела, Владиченци, Воднянци, Върбовчец, Орешец, Димово, Дълго Поле, Държаница, Извор, Карбинци, Кладоруб, Костичовци, Лагошевци, Мали Дреновец, Медовница, Острокапци, Септемврийци, Скомля, Шипот, Яньовец, Ярловица -община Ружинци в селата – Бело Поле, Гюргич, Динково, Дражинци, Дреновец, Плешивец, Роглец, Ружинци, Тополовец, Черно Поле -община Макреш в селата - Вълчек, Киреево, Макреш, Подгоре, Раковица, Толовица, Цар Шишманово. Плащане веднага след проверка на имота, пред нотариус, цената се определя от големината на парцелите, начина на трайно ползване и арендния договор. тел. за връзка:0898745460
Видин, Център
1
12.06.2018 г.
Ощеsuperimot.com
Предлагаме Ви самостоятелна триетажна къща в Паралия Офринио в Гърция. Имотът е на 250м от морето. Полуподземния етаж има мазе с площ от 70 кв.м. Първият етаж се състои от 2 спални, хол с кухненски бокс и баня. На втория етаж има 2 спални, хол с кухненски бокс и баня. Имотът е в добро състояние и е подходящ както за постоянно живеене,така и за ваканционен имот. Захранен е с ток и вода. Дворното място е оградено. Паралия Офринио (или Тузла) е туристическо селище разположено на залива Орфано, област Кавала, Гърция. Намира се на 100 км. от Солун, 25 км. от Аспровалта и 50 км. от Кавала, от Серес и от Драма. Дестинацията е с добре изградена туристическа инфраструктура по цялото брегово протежение: хотели, квартири и къмпинги, отговаряща на желанията на почиващите. Традиционите таверни и нощния живот завладяват и допринасят за прекрасната атмосфера на курортното селище. Плажната ивица е с дължина 17км,като по нея са разположени множество бийч барове,таверни,узери и др. Там има и пристанище,където можете да закотвите вашият плавателен съд, а ако нямате такъв от там можете да си закупите най-прясната и вкусна току-що уловена морска риба. Курортното селище Паралия Офринио разполага с множество заведения от всякакъв тип и за всички възрасти. Реф.номер: 291069 Трябва да сте регистриран потребител за да изпратите запитване за обявата.
Гърция
210 м²
140 000
11.06.2018 г.
Ощеimoti.net
Купувам обработваеми земеделски земи в : - област Монтана – във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца – във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен – във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг - област Видин – във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
област Монтанска , гр. Лом,
1 250 лв
26.05.2018 г.
Ощеpozvanete.bg
Купувам само обработваеми земеделски земи в - област Видин във всички села на общините Брегово, Бойница, Ново Село, Видин, Кула, Грамада, Димово, Ружинци, Макреш - област Монтана във всички села на общините Монтана, Бойчиновци, Брусарци, Вълчедръм, Медковец, Лом, Якимово - област Враца във всички села на общините Враца, Борован, Бяла Слатина, Козлодуй, Криводол, Мизия, Оряхово, Хайредин - област Плевен във всички села на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим, Червен Бряг Цветомир Кръстев e-mail cvetomir krastev abv.bg skype cvetomir.k 0886 320 303 0876 155 590
Видин
1 200 лв
19.04.2018 г.
Ощеzor.bg
Купувам обработваема земеделска земя(ниви) в област Видин в -община Брегово в селата-Балей, Брегово, Връв, Гъмзово, Делейна, Калина, Косово, Куделин, Ракитница, Тияновци -община Бойница в селата – Бойница, Бориловец, Градсковски Колиби, Каниц, Периловец, Раброво, Халовски Колиби, Шипикова Махала, Шишенци -община Ново Село в селата – Винарово, Неговановци, Ново Село, Флорентин, Ясен -община Видин в селата – Акациево, Антимово, Бела Рада, Ботево, Буковец, Видин, Войница, Въртоп, Гайтанци, Генерал Мариново, Гомотарци, Градец, Динковица, Долни Бошняк, Дружба, Дунавци, Жеглица, Ивановци, Иново, Каленик, Капитановци, Кошава, Кутово, Майор Узуново, Новоселци, Пешаково, Плакудер, Покрайна, Рупци, Цар Симеоново, Синаговци, Слана Бара, Сланотрън, Търняне -община Кула в селата – Големаново, Извор Махала. Коста Перчево, Кула, Полетковци, Старопатица, Тополовец, Цар-Петрово, Чичил -община Грамада в селата – Бояново, Бранковци, Водна, Грамада, Медешевци, Милчина Лъка ,Срацимирово, Тошевци -община Димово в селата – Арчар, Бела, Владиченци, Воднянци, Върбовчец, Орешец, Димово, Дълго Поле, Държаница, Извор, Карбинци, Кладоруб, Костичовци, Лагошевци, Мали Дреновец, Медовница, Острокапци, Септемврийци, Скомля, Шипот, Яньовец, Ярловица -община Ружинци в селата – Бело Поле, Гюргич, Динково, Дражинци, Дреновец, Плешивец, Роглец, Ружинци, Тополовец, Черно Поле -община Макреш в селата - Вълчек, Киреево, Макреш, Подгоре, Раковица, Толовица, Цар Шишманово. Плащане веднага след проверка на имота, пред нотариус, цената се определя от големината на парцелите, начина на трайно ползване и арендния договор. Цветомир Кръстев e-mail: *** skype: cvetomir.k 0886/320 303 0876/155 590
1 м²
1 200 лв
20.04.2018 г.
Ощеbgoffers.com
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more