Оплакване
REF#LXH-68403 / Двустаен апартамент / ж.к. Черно море / гр. Несебър / Бургаска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме ви двустаен апартамент за сезонен наем с удобна локация за почивка, само на 5 минути от плаж "Rich Beach" в Несебър. Апартаментът е част от хотелски комплекс с удобства и се намира на 5 етаж. Жилището е просторно - 55 кв.м. и се състои от дневна с кухня, баня, уютна спалня и тераса. Предлага се обзаведено и с вградена кухня с електроуреди. Банята е оборудвана с душ кабина и аксесоари. Има необходими мебели за съхранение и релакс. Спалното легло е с комфортен матрак за сън. Апартаментът има климатик и WI-FI интернет. Частен паркинг е достъпен на мястото, с резервация, цената е 7 EUR на ден. Минимален период - 3 месеца. За повече информация и предварителна резервация, моля свържете се с брокера по офертата! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
ж.к. Черно море / Несебър / България
1 стая
55 м²
1 750 €
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
На Вашето внимание се отдава под наем напълно обзаведен апартамент в охраняван комплекс на 5-7 мин пеша от супермаркет Младост, на 15 мин от топ центъра на курорта и на 15 мин пеша от плажа. Намира се на главния път Несебър- Варна точно до втория светофар в комплекс Съни дей 3. Състои се от стая, баня с тоалетна и тераса. Комплексът разполага с 3 басейна, паркинг и ресторант. Много комуникативно място, охраняван паркинг, който е включен в цената. Имотът се отдава от 2-ти Октомври до Април включително за 100 лв на месец. Апартаментът може да бъде отдаден и дългосрочно като месечният наем е в размер на 200 лв. Разполага с удобен разтегателен диван, климатик, фурна, котлони, тостер, бойлер, пералня, чаршафи, хавлии, посуда и всичко необходимо за директно нанасяне. Апартаментът е с южно изложение и е много топъл. Сметките за електроснабдяване, водоснабдяване и други се заплащат отделно. Наемът се плаща до 5-то число на месеца и еднократно се удържа депозит в размер на един наем.
к.к. Слънчев бряг, Област Бургас
1 стая
30 м²
100 лв
2.10.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Комплекс "Палацо" REF#LXH-68032 / Двустаен апартамент / до Cacao Beach / Комплекс "Палацо" / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме уютен ваканционен апартамент с 1 спалня за продажба в елитния комплекс, разположен само на 300 м от широкия пясъчен плаж Какао, в непосредствена близост до развитата инфраструктура на к.к. Слънчев бряг. Международното летище в Бургас е на 30 минути път с кола, а старият град Несебър е на 5 минути от комплекса. Двустайният апартамент с обща площ 71.35 кв.м. е разположен на 3 етаж и има следното разпределение: дневна с кухненски бокс с достъп до тераса, спалня с излаз на тераса, антре и баня с тоалетна. Апартаментът е много светъл, с панорамни фреснки прозорци. Апартаментът е напълно обзаведен с нови мебели и уреди: • хол: разтегателен диван, телевизор, климатик, масичка за кафе, вградена кухня с печка и аспиратор, хладилник, кафе машина и всички необходими кухненски прибори; • спалня: двойно легло, тоалетка с огледало, гардероб; • баня: бойлер, вана, душ, мивка и аксесоари; • балкон (8 кв.м.), мебели от бял ратан. Комплексът съчетава лукс с тишина и уединение близо до морето и плажа. Инфраструктурата на комплекса включва следните удобства: • 24-ч. охранителна система; • Открит плувен басейн; • Детски басейн; • Лоби бар; • Мини маркет; • Масажен салон; • Стая за почивка с дартс и билярд; • Сателитна телевизия; • WI-FI; • Паркинг зона; • Уютен ресторант, пицария и нощен бар. Като допълнение, приятният бонус за бъдещите собственици ще бъде 2 велосипеда. Таксата за поддръжка на комплекса е 7 евро на квадратен метър годишно (без ДДС). Апартаментът е идеален за комфортна почивка или за инвестиция с последващо отдаване под наем през летен сезон. Обадете ни се за организация на оглед! За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
до Cacao Beach / Слънчев бряг / България
1 стая
71 м²
36 000 €
5.09.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
На Вашето внимание се отдава под наем напълно обзаведен апартамент в охраняван комплекс на 5-7 мин пеша от супермаркет Младост, на 15 мин от топ центъра на курорта и на 15 мин пеша от плажа. Намира се на главния път Несебър- Варна точно до втория светофар в комплекс Съни дей 3. Състои се от стая, баня с тоалетна и тераса. Комплексът разполага с 3 басейна, паркинг и ресторант. Много комуникативно място, охраняван паркинг, който е включен в цената. Имотът се отдава от 1-ви Ноември до Април включително за 130 лв на месец. Апартаментът може да бъде отдаден и дългосрочно като месечният наем е в размер на 230 лв. Разполага с удобен разтегателен диван, климатик, фурна, котлони, тостер, бойлер, пералня, чаршафи, хавлии, посуда и всичко необходимо за директно нанасяне. Апартаментът е с южно изложение и е много топъл. Сметките за електроснабдяване, водоснабдяване и други се заплащат отделно. Наемът се плаща до 5-то число на месеца и еднократно се удържа депозит в размер на един наем.
к.к. Слънчев бряг, Област Бургас
1 стая
30 м²
130 лв
5.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
308030 ИЗГОДНА ЦЕНА! Предлагам хубав едностаен апартамент тип студио в елитния к-с Royal Sun, в западната част на к.к. Слънчев бряг и на около 400 м от плажа, в близост до централната улица, свързваща гр. Несебър и к.к. Слънчев бряг. Комплексът е разположен на площ от 10 000 кв. м, работи целогодишно. Разполага с красива градина, три външни басейна, СПА център, магазини, ресторант, кафе, рецепция, паркинг, денонощна и целогодишна охрана. Апартаментът се състои се от дневна с кухненски бокс, обособена зона за спалня, баня с тоалетна и балкон. Продава се напълно обзаведен. Годишната такса за поддръжка е в размер на 9.5 евро на кв. м с включен ДДС. В същия комплекс мога да предложа и двустаен апартамент със самостоятелна спалня, също обзаведен и с гледка към басейна, за цена 36990 евро. Има възможност да управление на имотите при отдаването им под наем. Не задължавам купувача с комисиона и съм на разположение за организиране на огледи и срещи. ВИД СТРОИТЕЛСТВО: тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 33 кв.м; ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО: разрешение за ползване; ОТОПЛЕНИЕ: на ток; ИЗЛОЖЕНИЕ: запад; БАНИ: 1; БАЛКОНИ/ТЕРАСИ: 1; ПРЕХОД: непреходен; ДОГРАМА: PVC; Ново строителство; Вторичен пазар; С обзавеждане; С асансьор; Охрана; Поддръжка и управление на имота _Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG._
к.к. Слънчев бряг, Бургас
1 стая
39 м²
22 000 €
4.09.2018 г.
Ощеbazar.bg
Оплакване
ДАВА СЕ ПОД НАЕМ в Несебър , ЦЕЛОГОДИШНО : Ново студио, 50 м 2, ет.2 / 6, с отделен, с оборудван кухненски бокс - с печка, пералня, хладилник, абсорбатор; отделна стая с панорамна тераса , изложение - запад , към басейна на сградата и игрище. ТВ , климатик , баня с WC . Гардероб в антрето. Стаята е обзаведена с 2 единични легла , които стават и на спалня. Намира се в началото на Сл.бряг и Новия Несебър / до Стадиона и бензиностанцията , близо до плажа - срещу Аква парк , в сградата на магазин "Мартинели". Отдава се под наем целогодишно , 450 лв наем + депозит в размер на 450 лв за консумативни разходи / ток, вода, интернет и т.н./ или ЗАМЯНА за апартамент в София , Южни райони - Бъкстон, Павлово, Манастирски ливади и др. Продажба - 62000Е Договаряне. За информация: 877 - Покажи - и 886 - Покажи - / с вайбър/
гр. Несебър, Област Бургас
1 стая
50 м²
450 лв
5.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Одисей REF#LXH-67962 / Двустаен апартамент / кв. Аурелия / Одисей / гр. Несебър / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме стилно обзаведено ваканционно жилище с 1 спалня за продажба в популярния затворен комплекс с множество удобства и супер локация само на 150 м. от плажа в Несебър. Елитният комплекс предлага 3 басейна, магазин, ресторант, фитнес зала, SPA-център, детска площадка и паркинг на територията. Двустайният апартамент е разположен на 2 етаж в сграда с асансьор и поддръжани общи части и има площ 68 кв.м. със следното разпределение: антре, баня/WC, хол с кухня, спалня и тераса с приятен изглед към басейна. Имотът се предлага напълно обзаведен, в отлично състояние и е готов за нанасяне: вградена кухня с котлони и аспиратор, пералня и хладилник, климатици, телевизор с плосък екран, бар маса и столове, секция и диван, портманто, спално легло и гардероб, помощни мебели за съхранение, настилки от теракот, стени - латекс, интериорни врати и блиндирана входна врата, PVC дограма френски тип, стилно осветление и декор. Качественото жилище е подходящо както за постояно обитаване и почивка, така и за отдаване под наем. Атрактивният крайбрежен район има високо търсене през ваканционен сезон и предлага развита инфраструктура и лесен достъп до популярните морски курорти и Стария град на Несебър. Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация! За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Аурелия / Несебър / България
1 стая
68 м²
41 000 €
28.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: Snb 65255 Тел: 0882 817 478, 02 425 68 40 Отговорен брокер: Стилиян Георгиев Предлагаме на вашето внимание напълно обзаведен апартамент-студио в комплекс 'Панорама Бей 2' (Panorama Bay 2) в курорта Свети Влас, само на 200 м от плажа и на 500 м от ценъра на селището, близо до Слънчев бряг, популярен с оживения си нощен живот и множество туристически атракции. Жилището разполага с обща площ от 40.67 кв.м. Годишната такса обслужване е 8 Евро на кв. м. Апартаментът се състои от хол с кухненски бокс, кът за почивка и отдих, баня с тоалетна и душ кабина и един балкон с гледка към вътрешния двор на комплекса с басейна. Отоплението е чрез климатици. Пълното обзавеждане и оборудване може да видите на снимките. Напълно завършен и обзаведен с вкус, апартаментът е готов за живеене. Комплекс Panorama Bay 2 разполага с редица модерни удобства и услуги, които да направят вашия престои приятен и комфортен - два басейна, детска площадка, паркинг, интернет достъп. Мястото е тихо и спокойно място с отлична локация и добра инфраструктура. Съчетанието на морски и планински въздух, липсата на промишлени предприятия, близостта на красивия град-музей Несебър, наличието на удобни комуникации и приятни възможности за селски, ловен, риболовен, винен, горски и културен туризъм, превръщат предложението в чудесна възможност за почивка и релакс. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Наемане на имота Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот. Допълнителни услуги С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, ...
гр. Свети Влас, Бургас
1 стая
40 м²
175 €
14.08.2018 г.
Ощеbazar.bg
Оплакване
За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: Snb 664 Тел: 0882 817 478, 02 425 68 40 Отговорен брокер: Стилиян Георгиев Предлагаме на вашето внимание това обзаведено, голямо студио в комплекс Роуз Гарден , намиращо се в динамичния и популярен морски курорт Слънчев бряг. Студиото разполага с обща площ от 72 кв.м. и се продава изцяло оборудвано и готово за живеене или отдаване под наем. Намира се на 2ри етаж в сграда с асансьор и портиер. В площта се включват и хубава баня и тераса, предлагаща красива гледка към морето. Отоплението е чрез климатици, като жилището е свързано с интернет и кабелна телевизия. Роуз Гарден / Rose Garden е стилен и приятен ваканционен комплекс от апартаменти, който се намира в централната част на курорта Слънчев Бряг. Комплексът е разположен на в близост до аква парка, като отстои на 300 м от централната търговска улица и на 700 м от плажа на курорта. Роуз Гарден се намира на около 5 км от яхтеното пристанище на Свети Влас и на 6 км от Стария град на Несебър. Комплекс 'Роуз Гардън' се състои от два симетрично разположени корпуса, в които има студия и апартаменти с една и две спални. Сградите разполагат с рецепция, лоби бар, външен басейн с детско отделение, бар край басейна, зона за масажи и детска площадка. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и ...
к.к. Слънчев бряг, Бургас
1 стая
72 м²
28 600 €
14.08.2018 г.
Ощеbazar.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Аполон REF#LXH-67694 / Двустаен апартамент / до плаж "Олимпийски надежди" / Аполон / с. Равда / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба ваканционно двустайно жилище на 2 нива в атрактивен затворен комплекс ново строителство с множество екстри и ТОП-локация само на 200 м. от плаж "Олимпийски надежди" в морския курорт Равда, близо до гр. Несебър. Параметри Имотът е разположен на 4 етаж и има площ 54 кв.м. с комфортно разпределение: стълбище на 2-ро ниво, просторна дневна с тераса, кухня и спалня, баня/WC. Апартаментът е със статут на ателие и се предлага в отлично състояние, готов за нанасяне, с мебели и електроуреди: • вградена кухня с котлони и аспиратор, микровълнова, телевизор; • дивани, спално легло, трапезна маса, телевизор и климатик в дневната; • стенни мебели и шкафове за съхранение; • оборудвана баня с душ кабина и аксесоари, перално отделение и бойлер; • градински мебели на тераса; • настилки от ламиниран паркет и теракот, стени - латекс и тапет; • осветление, щори, PVC дограма - двоен стъклопакет; • алуминиев парапет до вътрешното стълбище; • покривът над имота е след ремонт, без комини и течове, със соларни панели и място за фотоволтаични системи. Удобства в комплекса: • градина с ландшафтен дизайн; • 5 басейна; • ресторанти, барове и супермаркет; • СПА; • фитнес; • тенис корт и футболно игрище; • открит паркинг. Двустайният апартамент е подходящ както за лично ползване, така и за отдаване под наем през летен сезон. Обадете ни се за организация на оглед! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
до плаж "Олимпийски надежди" / Равда / България
1 стая
54 м²
35 000 €
10.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Референтен номер: Snb 015 Тел: 0882 817 478, 02 425 68 40 Отговорен брокер: Стилиян Георгиев С удоволствие представяме на вашето внимание готово за нанасяне студио в затворен комплекс Даун Парк , разположен на 5 минути от една от най-големите атракции в курорт Слънчев бряг, а именно Аквапарка. Комплексът се характеризира със спокойна локация в зелената и спокойна част, на разстояние от натоварените главни пътища, но близо до сърцето на курорта, на 10 минути от плажа. Апарт хотел Dawn Park е разположен само на 25 км от летище Бургас и на 3 км от старинния Несебър архитектурен град-музей от световна величина. Комплексът предлага отлични апартаменти в средиземноморски стил, с висококачествени мебели и довършителни работи. Нашето предложение включва западно студио, намиращо се на пети етаж в комплекса. Общата площ е 32.33 кв.м., от които 28.95 кв.м. са чистата площ, а общите части са 3.38 кв.м. Отоплението е чрез климатици. Обзавеждането и оборудване на жилището включват гардероб, телевизор, маса с два стола, хладилник, аспиратор, котлон. Подовите настилки са с ламинат, а стените са с латекс. Банята с тоалетна е завършена с душ кабина и мивка с огледало. Апартаментът разполага с кабелна телевизия и интернет. Единственият балкон разкрива приятна гледка към улицата и съседния басейн. Комплекс 'Dawn Park' се състои от две сгради и разполага с 150 апартамента с изглед към басейна, зелените площи и планините на Свети Влас. Тук ще откриете голям открит басейн, джакузи, подводни легла за масаж, мокър бар, детски басейн, детска площадка, ресторант в средиземноморски стил (120 места) с просторна тераса с изглед към басейна, лоби бар, магазин, масаж, 24-часова рецепция, офис, паркинг, детски клуб и допълнителни услуги като рент-а-кар, трансфер до летището, такси, лекарска помощ, сейф, детско меню, колела под наем, безжичен интернет или всичко, което ви е необходимо за пълноценна почивка и релаксация. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Резервация на имота Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на ...
к.к. Слънчев бряг, Бургас
1 стая
32 м²
27 560 €
14.08.2018 г.
Ощеbazar.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече