Оплакване
REF#VAR-66476 / Двустаен апартамент / Белите скали / гр. Бяла(Варна) / Варненска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за настаняване апартамент с морски изглед в уютна малка сграда в близост до централната алея към плажа и центъра на град Бяла. От апартамент „Блу” се разкрива прекрасна гледка море от дневната и от спалнята. Апартаментът се състои от дневен тракт с кухня, спалня, баня с тоалетна, коридор и два балкона от към всяка от стаите. В дневния тракт има вградена кухня: керамични котлони, хладилник,аспиратор, пералня, микровълнова, пълен набор посуда. Апартаментът е за 4 човека като дивана в дневната е разтегателен. Във всички апартаменти има климатици, кабелна и интернет, паркинг пред сградата. Изключителната локация на сградата осигурява на всички почиващи бърз достъп до плажа, до близките ресторанти и магазини и в същото време се наслаждавате на спокойствието и тишината на заобикалящата ви природа. Бяла е спокоен курортен град, разположен в центъра на българското черноморското крайбрежие. Плажът на град Бяла е един от най-чистите в Черно море. Това е така, защото тя се намира достатъчно далеч от големи административни градове Варна (50 км) и Бургас (70 км). Бреговата ивица на общината се характеризира със съчетание от скалист бряг, малки заливи, плажове и пясъчни дюни. Бяла е център на региона известен със своите традиции на лозарство и производството на вино. Кристално синьо море, пясъчни плажове и проспериращо винопроизводство правят Бяла все по-привлекателен град за почивка. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Белите скали / Бяла(Варна) / България
1 стая
69 м²
45
22.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#VAR-66489 / Едностаен апартамент / Белите скали / гр. Бяла / Варненска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме Ви за нощувки просторно студио в малка сграда в близост до плажа на град Бяла. Студиото се състои от едно голямо помещение с разтегателен диван, отделно самостоятелно легло, маса със столове, вградена кухня: керамични котлони, аспиратор, пералня, микровълнова, хладилник, пералня, пълен набор посуда. Отделен коридор към просторен санитарен възел, балкон. Общо спалните места са за трима. Във всички апартаменти има климатици, кабелна и интернет, паркинг пред сградата. Изключителната локация на сградата осигурява на всички почиващи бърз достъп до плажа, до близките ресторанти и магазини и в същото време се наслаждавате на спокойствието и тишината на заобикалящата ви природа. Бяла е спокоен курортен град, разположен в центъра на българското черноморското крайбрежие. Плажът на град Бяла е един от най-чистите в Черно море. Това е така, защото тя се намира достатъчно далеч от големи административни градове Варна (50 км) и Бургас (70 км). Бреговата ивица на общината се характеризира със съчетание от скалист бряг, малки заливи, плажове и пясъчни дюни. Бяла е център на региона известен със своите традиции на лозарство и производството на вино. Кристално синьо море, пясъчни плажове и проспериращо винопроизводство правят Бяла все популярно място за почивка. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Белите скали / Бяла / България
1 стая
51 м²
35
22.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Реална оферта с реални снимки обзаведено ново кокетно жилище за Първи наематели Кършияка -Гранд Хотел Пловдив, 50 кв.м. , етаж трети жилищен , асансьор перфектно поддържани общи части , сградата е с топ локация на десет минути пеша до Бяла Главна 0893571872 0888555683
град Пловдив
1 стая
50 м²
380 лв
2.06.2017 г.
Ощеbezplatno.net
Оплакване
Агенция за недвижими имоти Би Еф Еф представя на вашето внимание отличен едностаен апартамент. Имота е обзаведен с всичко необходимо с нови мебели и бяла техника. Намира се в близост до спирки на градски транспорт, големи вериги хипермаркети, училище и на 10 минути от центъра на столицата. Осигурено паркомясто. Почистен и освежен след последните наематели. Коректни наемодатели. Подходящ за сам човек. Стандартни условия за наем. За още повече информация , огледи и други топ оферти може да се свържете с нас на посочените телефони. Номер на обявата в агенцията 534292.
гр. София, Орландовци
1 стая
40 м²
200
15.09.2018 г.
Ощеbazar.bg
Оплакване
№ 109 Дата на публикуване: 17.09.2018 1/ гарсониера апартамент Квадратура: 41 кв.м. Цена: 45 700 лв Тип строителство: панел Етаж: 6 Стаи: 1 Тераси: 1 Настилка: ламинат, теракот Дограма: PVC кв. "Запад" 2, ет. 6(последен), панелна гарсониера. Топъл и светъл апартамент, състоящ се от хол, кухня, баня и тоалетна заедно, една тераса. Апартаментът е изцяло отремонтиран, външна изолация. Предлага се обзаведен, с бяла техника, климатик. Подово покритие - ламинат, теракот. Дограма - PVC. Апартаментът е подходящ с цел инвестиция, за да се отдава под наем. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит.
1 стая
41 м²
45 700 лв
18.09.2018 г.
Ощеimoti-viktoria.com
Оплакване
Предлагаме едностаен апартамент в жк. Сердика, зад мол София. Апартаментът е почти напълно обзаведен, налична бяла техника и възможност за дообзавеждане. Обявата е само за частни лица! ID: 968 - Покажи -
Сердика, гр. София, Област София-град
1 стая
45 м²
500 лв
18.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
кв. "Запад" 2, ет. 6(последен), панелна гарсониера. Топъл и светъл апартамент, състоящ се от хол, кухня, баня и тоалетна заедно, една тераса. Апартаментът е изцяло отремонтиран, външна изолация. Предлага се обзаведен, с бяла техника, климатик. Подово покритие - ламинат, теракот. Дограма - PVC. Апартаментът е подходящ с цел инвестиция, за да се отдава под наем. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит. ИМОТИ ВИКТОРИЯ www.imoti-viktoria.com 898 - Покажи - 898 - Покажи - тел/факс 601 - Покажи - 7700 Търговище пл. Стоян Мавродиев 1, офис Читалище "Напредък" ул. Васил Левски 34, офис до ГУМ
Запад 2, гр. Търговище, Област Търговище
1 стая
41 м²
45 700 лв
Вчера в 16:35
Ощеolx.bg
Оплакване
Отлична обзаведена боксониера, ново строителство. В жилището има обособена кухненска част с вградена кухня, напълно оборудвана с бяла техника, разтегателен диван, cекционни части; модерна баня-тоалет. СГРАДА: Нова кооперация с асансьор. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Колхозен пазар, ул.Беласица. ПРЕДИМСТВА: Цена, обзавеждане. Обади се СЕГА и цитирай този код 429971
Колхозен пазар, гр. Варна, Област Варна
1 стая
20 м²
143
13.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
Луксозно обзаведен едностаен апартамент в нова тухлена кооперация, състоящ се от хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, антре, тераса. Има необходимата мека мебел и бяла техника. Настилки - ламинат и теракота. За това и други атрактивни прдложения се обадете на 876 - Покажи - Ч.Л.
Редута, гр. София, Област София-град
1 стая
50 м²
500 лв
16.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
кв. "Вароша", ет. 4, разширена тухлена гарсониера, с много добра локация. Топъл и слънчев апартамент, състоящ се от хол с кухненска част, спалня, баня и тоалетна заедно, една тераса. Апартаментът е изцяло отремонтиран. Предлага се обзаведен, с бяла техника, климатик. Подово покритие - ламинат. Дограма - PVC. Апартаментът е подходящ с цел инвестиция, да се отдава под наем. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит. ИМОТИ ВИКТОРИЯ www.imoti-viktoria.com 898 - Покажи - 898 - Покажи - тел/факс 601 - Покажи - 7700 Търговище пл. Стоян Мавродиев 1, офис Читалище "Напредък" ул. Васил Левски 34, офис до ГУМ
Вароша, гр. Търговище, Област Търговище
1 стая
41 м²
58 000 лв
13.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
Предлагаме на Вашето внимание двустаен апартамент под наем в района между НДК, стадион Васил Левски. 5 мин. от Метро станция. Жилището е обзаведено с нови мебели и бяла техника /необходима посуда/. Състои се от самостоятелна кухня с тераса, хол с отделен кът - спалня, коридор и баня. Подходящ е за максимум 4-ма души. Цената е за седмица с включени консумативи,кабелна телевизия, интернет,кафе и др., при наемане за по дълъг период /10 - 15 -20 дни / цената се променя. За повече информация, моля свържете се с нас !
гр. София, Център
1 стая
42 м²
196
14.09.2018 г.
Ощеbazar.bg
Оплакване
кв. "Вароша", ет. 4, разширена тухлена гарсониера, с много добра локация. Топъл и слънчев апартамент, състоящ се от хол с кухненска част, спалня, баня и тоалетна заедно, една тераса. Апартаментът е изцяло отремонтиран. Предлага се обзаведен, с бяла техника, климатик. Подово покритие - ламинат. Дограма - PVC. Апартаментът е подходящ с цел инвестиция, да се отдава под наем. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит. ИМОТИ ВИКТОРИЯ www.imoti-viktoria.com 898 - Покажи - 898 - Покажи - тел/факс 601 - Покажи - 7700 Търговище пл. Стоян Мавродиев 1, офис Читалище "Напредък" ул. Васил Левски 34, офис до ГУМ
Вароша, гр. Търговище, Област Търговище
1 стая
41 м²
58 000 лв
14.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Оплакване
ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ - ОБЗАВЕДЕН, С ПАРКОМЯСТО, БАСЕЙН, СУПЕРЦЕНТЪР, ДО х-л КУБАН. НИСКА ТАКСА ПОДДРЪЖКА. Квадратура: 46 кв.м., ЕТАЖ трети. Разпределение - просторна стая с кухненски бокс, спален кът, санитарен възел с душкабина, голяма тераса. Напълно обзаведен - плазма, бяла техника, хладилник, пералня, климатик, цифрова телевизия, интернет. Намира се в идеалния център на курортния комплекс до р-т Джани, в луксозна жилищна сграда, първи етаж., в близост до пазара, централната спирка на автобусите Несебър - Слънчев бряг, търговски обекти. На разположение на собствениците и гостите са плувен басейн и кафе - бар, двор с градина, паркинг с ограничен достъп. Комплексът е с целогодишно управление - денонощна охрана, видеонаблюдение, почистване, техническа поддръжка. Близостта с плажа, централна спирка, пазара, много търговски обекти го прави изключително подходящо за живеене. Предназначение: за живеене и отдаване под наем целогодишно. Отлична възвращаемост на инвестицията.
к.к. Слънчев бряг, Област Бургас
1 стая
46 м²
24 200
16.09.2018 г.
Ощеolx.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече