Не е намерено нищо
Оплакване
Този имот е част от комплекс Шато Валон REF#LXH-68114 / Тристаен апартамент / кв. Чайка / Шато Валон / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба качествено изпълнено ваканционно жилище с 2 спални в елегантния комплекс с удобна локация в центъра на Слънчев бряг. Апартаментът е част от сграда ново строителство с луксозно изпълнени общи части и модерен асансьор и е разположено на 3 етаж. Комплексът се откроява със стилна фасада и атрактивен открит басейн на територията. Предлага множество удобства, сред които информация и рецепция, лоби, магазин, детска площадка и открит паркинг. Тристайният апартамент има площ 100 кв.м. и се състои от коридор, хол с кухня, 2 бани/WC, 2 светли и просторни спални и 2 балкона. Имотът има приятна гледка към вътрешния двор и зеленината на популярния курорт. Жилището се предлага с качествен финиш "до ключ": кухня с инсталации за вградени уреди, климатик, оборудвани бани с душ параван и аксесоари, интериорни врати, PVC дограма - френски прозорци, стени - латекс, настилки от ламиниран паркет. Имотът е подходящ както за лично ползване, така и за отдаване под наем. Комплексът е популярен благодарение на атрактивната визия и екстри, както и добрата локация на 10 минути от плажа, в спокойния зелен район на курорта. Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Чайка / Слънчев бряг / България
2 стаи
100 м²
57 000
5.09.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#VAR-67533 / Двустаен апартамент / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Жилището се намира на трети етаж с обща площ от 60 кв.м. Разпределя се между хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и един балкон с гледка към басейн. Завършен е с подове теракот, стени латекс, ПВЦ дограми. Отоплението е с климатици. Жилището разполага с интернет и кабелна телевизия, както и пълно обзавеждане и необходимо оборудване. В комплекса има асансьор. Годишна такса поддръжка на комплекса - 8 евро на кв.м. Sunny Day 2 предлага отлични условия за незабравимата почивка на вашето семейство, като се състои от 5 модерни 3-етажни сгради, открит плувен басейн, включващ детска секция с водни пързалки, бар до басейна, дневна детска ясла, билярд и детска площадка. Апарт-хотелът предлага професионално обслужване и съоръжения от най-висока класа, трансфер до хотел/летище, бар, велосипеди под наем, лесен и бърз достъп до всички градски забележителности, места за отдих и забавления в популярния морски курорт Слънчев бряг. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
2 стаи
60 м²
35 000
26.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Съни Вю Норд REF#LXH-67403 / Тристаен апартамент / кв. Чайка / Съни Вю Норд / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме ви просторно тристайно жилище за продажба за обитаване и отдих с удобна локация в тих и спокоен район на курорт Слънчев бряг. Имотът е част от затворен комплекс с удобства: басейн, детска площадка, информация и охрана, паркинг и градина на територията. Сградата на комплекса е оборудвана с асансьор и има поддържани общи части. Апартаментът има площ 54 кв.м., с източно изложение и се намира на 4 етаж. Жилището се състои от антре и коридор, баня и тоалетна, хол с кухня, дневна, спалня с баня, просторна тераса. Имотът се предлага в добро състояние, напълно обзаведен: качествени настилки от гранитогрес, стени - латекс, PVC дограма, интериорни врати, оборудвани бани, пералня и бойлер, климатици и телевизори, вградена кухня с котлони, печка и аспиратор, хладилник, осветление, мебели за съхранение, хранене и отдих, спално легло, обзаведена тераса. Апартаментът е разположен на 7 мин пеша от плажа на курорта. Районът е популярен за живеене и почивка и има високо търсене за наем през летен сезон. За повече информация, моля свържете се с брокера по офертата! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Чайка / Слънчев бряг / България
2 стаи
54 м²
35 000
16.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#LXH-68614-24349 / Тристаен апартамент / кв. Чайка / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме ви стилен морски имот в сграда ново строителство от смесен тип в тиха и спокойна част на Слънчев бряг, само на 500 м. от пясъчния плаж на популярния курорт. Атрактивната сграда е оборудвана с асансьор и е без такса поддръжка. На първо ниво в сградата има магазини, обменно бюро и кафене. Апартаментът е разположен на 3 етаж и има площ 98,72 кв.м. със следното разпределение: антре, баня/WC, дневна с трапезария и кухня, 2 спални, 3 тераси. Просторният имот разполага с всичко необходимо за комфортното обитаване: • вградена кухня със система BLUM, печка, аспиратор Siemens, миялна и пералня Bosch, хладилник Liebherr; • телевизор Samsung Smart TV-3D, 3 климатика; • мебели за хранене и съхранение; • диван и спални легла; • градински мебели на тераса; • настилки от гранитогрес, стени – латекс; • PVC дограма, интериорни врати; • окачен таван и стилно осветление. Жилището е подходящо както за лично ползване, така и за отдаване под наем през летен сезон. Има места за шест души и детско легло. Готовият за нанасяне имот очаква новите си обитатели! Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Чайка / Слънчев бряг / България
2 стаи
98.72 м²
55 000
11.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Съни Вю Норд REF#LXH-67180 / Тристаен апартамент / до Приказен Парк / Съни Вю Норд / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви напълно обзаведен и готов за нанасяне тристаен апартамент в затворен комплекс в спокоен район на Слънчев бряг, в близост до плажа и до малък парк на курорта "Приказен парк". Комплексът функционира от 2007 г. Сградата има асансьор и поддържани общи части. Услугите на територията са: басейн и шезлонги, коли под наем, тенис, билярд, зони за релакс и фитнес на открито, детски басейн и площадка, паркинг и градина. Апартаментът е разположен на 1 етаж в сградата на комплекса и има приятна гледка и излаз към зеленината на градината в комплекса. Жилището има площ 67,88 кв.м. Имотът е функционално разпределен: всекидневна с кухня, 2 спални с 2 бани, просторна тераса. Апартаментът се продава с мебели и качествено оборудване: вградена кухня с печка, аспиратор, хладилник, пералня, климатик, оборудвани бани с душ кабина и вана, санитария и аксесоари, мека мебел и легла, подови настилки от гранитогрес, стени – латекс, PVC дограма. Апартаментът е готов за нанасяне и е в отлично състояние. Имотът е разположен в спокоен и зелен район на курорта, благоприятен за почивка и живеене, с високо търсене през летен сезон. За повече информация, моля обадете се на брокера по офертата! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
до Приказен Парк / Слънчев бряг / България
2 стаи
67.88 м²
35 000
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Съни Вю Норд REF#LXH-67180 / Тристаен апартамент / до Приказен Парк / Съни Вю Норд / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви напълно обзаведен и готов за нанасяне тристаен апартамент в затворен комплекс в спокоен район на Слънчев бряг, в близост до плажа и до малък парк на курорта "Приказен парк". Комплексът функционира от 2007 г. Сградата има асансьор и поддържани общи части. Услугите на територията са: басейн и шезлонги, коли под наем, тенис, билярд, зони за релакс и фитнес на открито, детски басейн и площадка, паркинг и градина. Апартаментът е разположен на 1 етаж в сградата на комплекса и има приятна гледка и излаз към зеленината на градината в комплекса. Жилището има площ 67,88 кв.м. Имотът е функционално разпределен: всекидневна с кухня, 2 спални с 2 бани, просторна тераса. Апартаментът се продава с мебели и качествено оборудване: вградена кухня с печка, аспиратор, хладилник, пералня, климатик, оборудвани бани с душ кабина и вана, санитария и аксесоари, мека мебел и легла, подови настилки от гранитогрес, стени – латекс, PVC дограма. Апартаментът е готов за нанасяне и е в отлично състояние. Имотът е разположен в спокоен и зелен район на курорта, благоприятен за почивка и живеене, с високо търсене през летен сезон. За повече информация, моля обадете се на брокера по офертата! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
до Приказен Парк / Слънчев бряг / България
2 стаи
67.88 м²
35 000
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Оазис Вип Клуб REF#LXH-67378-24013 / Тристаен апартамент / Оазис Вип Клуб / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви стилно обзаведен тристаен апартамент тип мезонет с гледка към морето в популярния комплекс с локация на първа линия на плажа в Слънчев бряг. Сграда Сградата на комплекса се състои от 6 етажа, с луксозни общи части, асансьор и контрол на достъп. Освен атрактивната локация и морски гледки, комплексът предлага удобства: поддържана градина, рецепция, ресторант, лоби бар, зала за конференции и паркинг на територията. Параметри Предлаганият мезонет е разположен на 4 етаж в сградата и има площ 150 кв.м. Разпределение Тристайното жилище е функционално разпределено: • 1 ниво: антре, просторна и светла всекидневна с кухня, баня с тоалетна, обширна тераса с оборудвано джакузи, вътрешно стълбище на 2 ниво; • 2 ниво: 2 уютни спални, 2 бани с WC, просторна тераса. Състояние Отлично. Крайбрежният имот се предлага с дизайнерско обзавеждане и качествени настилки: • вградена кухня с уреди от висок клас, аспиратор и хладилник; • мека мебел, осветителни тела, климатик и телевизор в дневната; • 3 спални легла, гардероби и климатици в спалните; • входно антре с портманто. Предимства на имота: • Локация на първа линия море в Слънчев Бряг; • Отлично поддържани общи части и озеленяване, асансьор; • Външен открит паркинг, комплекс с целогодишна охрана; • Гарантирана доходност от наем през летен сезон, високо търсене; • Дизайнерски обзаведен апартамент с невероятна морска панорама. Обадете ни се за организация на оглед и консултация! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
2 стаи
150 м²
230 000
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Оазис Вип Клуб REF#LXH-67378-24013 / Тристаен апартамент / Оазис Вип Клуб / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви стилно обзаведен тристаен апартамент тип мезонет с гледка към морето в популярния комплекс с локация на първа линия на плажа в Слънчев бряг. Сграда Сградата на комплекса се състои от 6 етажа, с луксозни общи части, асансьор и контрол на достъп. Освен атрактивната локация и морски гледки, комплексът предлага удобства: поддържана градина, рецепция, ресторант, лоби бар, зала за конференции и паркинг на територията. Параметри Предлаганият мезонет е разположен на 4 етаж в сградата и има площ 150 кв.м. Разпределение Тристайното жилище е функционално разпределено: • 1 ниво: антре, просторна и светла всекидневна с кухня, баня с тоалетна, обширна тераса с оборудвано джакузи, вътрешно стълбище на 2 ниво; • 2 ниво: 2 уютни спални, 2 бани с WC, просторна тераса. Състояние Отлично. Крайбрежният имот се предлага с дизайнерско обзавеждане и качествени настилки: • вградена кухня с уреди от висок клас, аспиратор и хладилник; • мека мебел, осветителни тела, климатик и телевизор в дневната; • 3 спални легла, гардероби и климатици в спалните; • входно антре с портманто. Предимства на имота: • Локация на първа линия море в Слънчев Бряг; • Отлично поддържани общи части и озеленяване, асансьор; • Външен открит паркинг, комплекс с целогодишна охрана; • Гарантирана доходност от наем през летен сезон, високо търсене; • Дизайнерски обзаведен апартамент с невероятна морска панорама. Обадете ни се за организация на оглед и консултация! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
2 стаи
150 м²
230 000
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече