Не е намерено нищо
Оплакване
REF#Sve-68514 / Тристаен апартамент / кв. Витоша / гр. София / Софийска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Апартамент с две спални намиращ се в луксозна сграда в кв. Витоша на ул. "21 век" с Разрешение за ползване от 2010 г. Имотът е в близост до Симеоновско шосе, дипломатически резиденции и посолства, френски лицей "Виктор Юго". Отоплението е посредством индивидуално газово котле и инверторни климатици "Mitsubishi". Има възможност за наемане на подземно паркомясто. Жилището заема втори етаж от общо шестетажната сграда. Изложението е юг/запад. Предлага се със следното завършване: • стени: латекс • подови настилки: ламиниран паркет • ПВЦ дограма • оборудвани бани с тоалетни Апартаментът е със следното разпределение: • просторна дневна с трапезарна част • две тераси • две самостоятелни спални • баня • тоалетна Жилището се предлага със следното обзавеждане и оборудване: • мека мебел • ниска маса • трапезарна маса със столове • вградена кухня с ел. уреди: аспиратор, фурна с котлони, хладилник, миялна машина • спалня • легло • гардеоби Районът е модерен и непрестанно развиващ се. На близки разстояния има всичко необходимо за едно съвременно ежедневие - магазини, спирки на редовен градски транспорт, офиси в сферата на услугите и комуникациите. На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Витоша / София / България
2 стаи
128 м²
570 €
2.10.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#Sof 68366 / Тристаен апартамент / кв. Малинова долина / до бул. Симеоновско шосе / гр. София / Софийска област / България / Продажба На картата Без комисиона от купувача Ексклузивна агенция Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба комфортен тристаен апартамент в нов хитов комплекс Comfort Residence – Симеоновско - ексклузивен жилищен проект, намиращ се в район с отличен целогодишен достъп. Сградата е удобно разположена в близост до спирка на градски транспрт, бъдеща станция на метро, университетите на Студентски град, Околовръстното шосе, търговски център Ринг Мол и Парадайс Център, Кино Арена, Бизнес парк София, природен парк Витоша и централната част на София. Проектът се радва на тиха вътрешна локация в квартала и в същото време е позициониран на втора линия от главния столичен бул. Симеоновско шосе. За апартамента: Жилището разполага с добре премислени функционални зони. Стаите са непреходни. Антрето води до просторна дневна с кухня, балкон и тоалетна за гости. Чрез отделен коридор има достъп до 2 спални и баня с тоалетна. От двете спални има излаз към общ балкон. Изложение: запад, изток. Площ: 149.84 кв.м. Comfort Residence – Симеоновско е дело на един от най-талантливите и модерни столични архитекти, чието впечатляващо портфолио от проектирани и вече изпълнени сгради е достъпно при поискване. Строителството ще бъде реализирано от инвеститорска компания с перфектна репутация и безупречна строителна история от над 15 години. Инвеститорският тандем разполага с повече от 40 завършени сгради и комплекси в южните квартали на столицата София, морските и планинските курорти, които могат да бъдат показани за референция. Районът Comfort Residence – Симеоновско е естествено продължение на растящата необходимост от практични жилища, които се намират в района близо до кв. “Студенски град” и Бизнес парк София, както и на локация, която в близките години ще бъде обслужвана от метро. Проектът се намира на стратегическо място с бърз достъп до централната част на София и всички точки на града чрез близостта на Околовръстен път. Бизнес и търговски центрове в района: • Хранителен магазин “Фантастико” • Хипермаркет Kaufland • Бизнес Парк София • Sofia Ring Mall • Ikea • Paradise center • Много големи мебелни магазини • Спортни центрове и басейни Градски транспорт: • Бъдеща станция на метро • Автобусни линии 19, 20, 21, 67, 67А, 71, 80, 88, 102 Детски градини и училища: • Френски лицей “Виктор Юго” • Детска къща “Монтесори” • Детска ясла и градина “Хепи Хаус” • 69-та Самостоятелна детска ясла • 79-та Детска градина “Слънчице” • Обединено детско заведение 16 ПРИКАЗЕН СВЯТ (16 ОДЗ ПРИКАЗЕН СВЯТ ) • Детска ясла и детска градина “Веселите камбанки” • 55 СОУ “Петко Каравелов” • 8 СОУ “Васил Левски” • 11 ОУ “Свети Пимен Зографски” • 105 СОУ “Атанас Далчев” Болници: • МБАЛ “Софиямед” • Болница “Токуда” • Болница “Сити Клиник” • Централна ветеринарна клиника Предимства на Comfort Residence – Симеоновско • До спирка на градски транспорт и близо до бъдеща станция на метро; • До Студентски град, което гарантира постоянен доход от отдаване на имотите под наем; • На минути разстояния с кола от Бизнес парк София; • Тиха и удобна локация в непосредствена близост до всички градски удобства; • Впечатляваща визия, луксозни общи части, безупречен дизайн; • Перфектно оптимизирани жилища с комфортни и функционални разпределения; • Нисък процент общи части – около 13%; • Отопление на газ чрез индивидуално котле за всеки апартамент; • Висококачествено строителство и иновативни технологии; • Инвеститор с богат опит и множество успешно реализирани сгради; • Бърз и лесен достъп до центъра на града посредством бул. Симеоновско шосе; • Възможност за инвестиция и отдаване под наем с огромен потенциал на генериране на доходност; • Изключително изгодни стартови цени без конкуренция в цяла София. Строителството Сградата е проектирана, така че да съчетава максимален комфорт на обитаване на жилищата и минимални разходи за енергия, както и поддръжка на помещенията. Проектът се отличава с впечатляваща модерна визия и се състои от четири блока (3 жилищни и 1 офис сграда) с етажност 6, 8 и 9 етажа. В строителството ще бъдат използвани с предимство немски и австрийски материали от висок клас, както и най-доброто от българските производители: тухли Wienerberger, фасада и топлоизолационен пакет от Weber, 5-камерна PVC дограма ETEM и др. Общите части ще бъдат завършени с подови покрития от висок клас гранитогрес, качествен латекс, луксозни асансьори за 8 човека от IZAMET, алуминиеви парапети. Апартаментите се предлагат стандартно в степен на завършеност по БДС (на "шпакловка и замазка"). По желание на клиента строително-предприемаческата компания може да завърши жилището "до ключ" срещу допълнително заплащане при изключително атрактивни условия и най-високо качество, според конкретния бюджет и вкус на купувача. На разположение на клиентите е и щатен интериорен дизайнер, който може да изготви професионален проект за завършване и обзавеждане на жилището. Обзавеждане Осигурени са изключително изгодни цени и за обзавеждане по поръчка от дъщерната мебелна компания на инвеститора FURNISH.BG , която може да достави всички нужни мебели, бяла и черна техника на преференциални цени с отстъпки до 20% от каталожните цени. Управление и поддръжка на сградата След завършването на сградата, с поддръжката и управлението й, след изричното одобрение на общото събрание на етжната собственост на сградата, ще бъде ангажирана професионалната компания за управление на имоти PropertyManagement.BG , също дъщерна структура на инвеститора. Направени са разчети и стратегия за обслужване, според които цялостната поддръжка и обслужване на сградата и общите й части ще струва на всеки апартамент от порядъка на 40 лв. месечно Схеми на плащане Стандартен план: • 3000 Евро депозит (стоп-капаро) за резервация на 2-стаен апартамент, и 4000 Евро депозит за 3-стаен апартамент. Подписва се депозитно споразумение с ангажимент за подписване на предварителен договор за покупко-продажба; • 25% минус стоп-капарото при първа копка. Подписва се предварителен договор; • 25% при завършен втори етаж над земята; • 20% при готов груб строеж, с поставен покрив и изградена зидария (Акт 14); • 10% при завършена фасада и поставена дограма; • 10% при завършване на сградата (Акт 15); • 10% при нотариално прехвърляне собствеността на имота; За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Изключително изгодни стартови цени без конкуренция в целия столичен град! Промо цените са валидни само за периода на предварителните продажби и до изчепване на свободните апартаменти; Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Малинова долина / София / България
2 стаи
149.84 м²
128 862 €
19.09.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече