Оплакване
REF#LXH - 68252 / Тристаен апартамент / ул. Богатица / Южен Парк / гр. София / Софийска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви напълно обзаведен тристаен апартамент в престижния кв. "Лозенец", жилището се намира на ул. "Богатица", в непосредствена близост до Южен парк. Разпределение - хол с кухня и трапезария, две спани, баня с тоалетна, две тераси и просторно антре с вградени гаредероби. Към жилището има подземен гараж включен в цената. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
ул. Богатица / София / България
2 стаи
98 м²
800 €
22.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#Sve-68757-24381 / Тристаен апартамент / кв. Лозенец / до ул. Богатица / гр. София / Софийска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Тристаен апартамент в кв. „Лозенец” в тухлена сграда от 1994 г., разполагаща с поддържани общи части и асансьор. В удобна близост се намират ул. „Богатица”, ул. „Козяк”, бул. „Джеймс Баучер”. За минути се стига до метростанция „Джеймс Баучер”. Отоплението е на ТЕЦ, има поставени и климатици. В цената на имота е включено паркомясто. Апартаментът заема пети етаж от общо шестетажната сграда. Изложението е изток/юг/север/запад, с откриващи се панорамни гледки към града. Имотът се предоставя със следните довършителни работи: • стени: латекс • подови настилки: паркет и гранитогрес • ПВЦ дограма • баня с тоалетна на теракота и фаянс Апартаментът е просторен и светъл и се състои от: • просторна дневна с кухня • тераса • две спални • баня с тоалетна • килер На разположение на бъдещите наематели ще остане: • оборудвана вградена кухня със следните ел. уреди-съдомиялна, фурна, абсорбатор, котлони, хладилник • мека мебел с маса • трапезарна маса със столове • ТВ шкаф • едната спалня е обзаведена с легло с матрак, като има възможност за дообзавеждане • втората спалня има възможност за обзавеждане по избор на клиента „Лозенец” е един от най-предпочитаните столични райони, поради близостта си до идеалния център и приятната жилищна атмосфера, с която разполага. На близки разстояния има магазини, търговски услуги, спирки на автобуси и метро. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Лозенец / София / България
2 стаи
125 м²
930 €
16.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#RL68591 / Тристаен апартамент / кв. Лозенец / ул. Богатица / гр. София / Софийска област / България / Наем На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме на вашето внимание луксозно обзаведен тристаен апартамент с площ 90 кв.м. Имота се намира на ул.Богатица, в предпочитания квартал за живеене Лозенец ,в непосредствена близост до "Южен парк " ,бул.Арсеналси и бул.Джеймс Баучър. Апартамента е с функционално разпределение и просторни помещения . Състой се от : -Входно антре с вградени гардероби -Всекидневна с трапезария и кухя оборудвана с бяла техника Аристон -Две спални -Детска стая -Две тераси -Баня с тоалетна Отоплението се осъществява посредством тец. От терасите на имота се разкрива гледка към вътрешен двор и гледка към града. Възможност за наемане на подземен гараж в сградата , на допълнителна цена от 50 евро. На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Лозенец / София / България
2 стаи
90 м²
700 €
10.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече