Не е намерено нищо
Оплакване
REF#LXH-69576 / Имоти различни типове / до Riu Helios Paradise / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви елегантен комплекс с последни двустайни апартаменти за продажба с ТОП-локация на първа линия море в Слънчев бряг. Крайбрежният комплекс е разположен в непосредствена близост към плажа, само на 10 м. от парк и на минути пеша от Санаториум "СБР Свети Влас". Местоположението предлага атрактивна панорама море и гледки към плажа, както и към красивите зелени хълмове на Стара планина. Комплексът се откроява със стилна фасада с декоративни елементи, поддържана градина, магазин и ресторант, басейн и паркинг на територията. Сградата е напълно завършена, има Акт 16 и годишна такса поддръжка - 8 евро/кв.м. Общите части са луксозно изпълнени, с настилки от естествен камък и съвременен асансьор. Апартаментите са с благоприятно изложение, с изглед към морето и басейна. Жилищата имат функционално разпределение и просторни тераси. Имотите се предлагат с качествен финиш "до ключ" с обзавеждане: вградени кухни с електроуреди, климатици и телевизори, оборудвани бани с душ кабини и аксесоари, PVC дограма и изолация, интериорни врати, стени - латекс, декоративна мазилка или тапет, настилки от ламиниран паркет и теракот. Имотите са подходящи както за лично ползване, така и за отдаване под наем. Районът е познат като VIP зона на Слънчев бряг и има високо търсене през ваканционен сезон. Атрактивни цени и гъвкави условия за заплащане! Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук. Архитектурни планове и разпределения (PDF 0.7 MB) Изтегли план 1 Ценова листа за свободните апартаменти (Таблица) ЦЕНОВА ЛИСТА Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт! Ще ти бъде необходимо приложение за разчитане на файлове във формат .PDF. Ако нямаш инсталирано такова, можеш да свалиш Acrobat Reader от тук. Архитектурни планове и разпределения (PDF 0.7 MB) Изтегли план 1
до Riu Helios Paradise / Слънчев бряг / България
1 стая
70 335
30.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Сани Бийч Плаза REF#LXH-68045 / Едностаен апартамент / Сани Бийч Плаза / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Ексклузивна агенция Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Ексклузивен имот за продажба - просторно студио с качествен финиш "до ключ" в популярния затворен комплекс с множество услуги и екстри в к.к. Слънчев бряг - "Sunny Beach Plaza". Параметри Студиото се намира на 2 етаж в сграда с луксозно изпълнени общи части и модерен асансьор и има площ 53.26 кв.м. Жилището се състои от антре, баня/WC, просторна дневна с отделна зона за кухня и обширна тераса с приятна гледка към курорта. Изложението е западно. Финиш Едностайният апартамент се предлага с настилки от висококачествен ламиниран паркет, стени - латекс, PVC дограма с троен стъклопакет, входна врата, инсталации, ключове и контакти, осветителни тела, оборудвана баня с душ, аксесоари и осветление, завършена тераса с гранитогрес, парапети със закалено стъкло. Удобства в комплекса: • басейн; • ресторант и бар; • фитнес; • широк избор на СПА-услуги; • хранителен магазин; • градина; • охрана и поддръжка. Ваканционното жилище е подходящо както за лично ползване, така и за отдаване под наем през летен сезон. Районът има високо търсене благодарение на удобната локация на комплекса близо до плажа и развитата инфраструктура на курорта. Супер цена! Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
1 стая
53.26 м²
26 000
3.09.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Шато Валон REF#LXH-68114 / Тристаен апартамент / кв. Чайка / Шато Валон / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба качествено изпълнено ваканционно жилище с 2 спални в елегантния комплекс с удобна локация в центъра на Слънчев бряг. Апартаментът е част от сграда ново строителство с луксозно изпълнени общи части и модерен асансьор и е разположено на 3 етаж. Комплексът се откроява със стилна фасада и атрактивен открит басейн на територията. Предлага множество удобства, сред които информация и рецепция, лоби, магазин, детска площадка и открит паркинг. Тристайният апартамент има площ 100 кв.м. и се състои от коридор, хол с кухня, 2 бани/WC, 2 светли и просторни спални и 2 балкона. Имотът има приятна гледка към вътрешния двор и зеленината на популярния курорт. Жилището се предлага с качествен финиш "до ключ": кухня с инсталации за вградени уреди, климатик, оборудвани бани с душ параван и аксесоари, интериорни врати, PVC дограма - френски прозорци, стени - латекс, настилки от ламиниран паркет. Имотът е подходящ както за лично ползване, така и за отдаване под наем. Комплексът е популярен благодарение на атрактивната визия и екстри, както и добрата локация на 10 минути от плажа, в спокойния зелен район на курорта. Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Чайка / Слънчев бряг / България
2 стаи
100 м²
57 000
5.09.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#VAR-67845 / Двустаен апартамент / кв. Център / гр. Варна / Варненска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме на Вашето внимание компактен двустаен апартамент в новострояща се луксозна бутикова сграда в идеалния център на град Варна. Имотът е разположен на пети етаж в сграда на тиха улица на метри от пешеходната зона на бул. Княз Борис I, която е най-известната пешеходна улица. Тя е разположена непосредствено над Морската градина, близо до морския бряг. Тук ще ви очароват тихите, зелени улици и множество заведения. Отличното жилище има функционално разпределение и се състои се от входно антре, дневен тракт с кухненски бокс и прилежащ панорамен балкон, спалня с панорамен балкон, баня с тоалетна. Има възможност за закупуване на паркомясто към имота. Чудесна възможност за живеене или доходи от наем. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Център / Варна / България
1 стая
58.12 м²
81 000
13.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Месембрия Палас REF#Snb 67410 / Имоти различни типове / Месембрия Палас / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме последни свободни апартаменти в затворен комплекс от висок клас, който е завършен и функционира от 2015 г. Комплексът се намира в спокойна местност до Несебър и Слънчев бряг, до хубав плаж, в район с нови резиденции и луксозни хотели. До комплекса има супермаркет, поликлиника, спортен комплекс, стадион с тенис кортове и минава крайбрежната алея на Несебър. До центъра на Слънчев бряг се стига пеша за 20 минути и за 5 минути с градски транспорт. Ваканционните апартаменти в комплекса се продават завършени „до ключ“, необзаведени. Комплексът е с изцяло изградена инфраструктура, която включва: • Външен басейн с олимпийски размери • Външен детски басейн • Ресторант с тераса • Фитнес на открито • Дървесен парк с над 35 различни вида • Открит бар • Детска площадка • Детски кът с аниматори • Пране • Паркинг • Безплатен интернет в лоби • Целогодишна охрана • Рецепция • Дартс и тенис на маса • Автомобили под наем • Туристически услуги На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Ценова листа за свободните апартаменти (Таблица) ЦЕНОВА ЛИСТА Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
1 стая
37 183
9.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Оазис Вип Клуб REF#LXH-68037 / Едностаен апартамент / Оазис Вип Клуб / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Стилен ваканционен имот – едностаен апартамент в престижния комплекс на първа линия на плажа в Слънчев бряг. Комплексът има атрактивна локация в предпочитана част на курорта, с пряк достъп до плажа и с красива гледка към морето и Старинния Несебър. Крайбрежният комплекс се откроява със стилна архитектура, собствен пясъчен плаж и множество удобства на територията: стилно фоайе и 24 ч. рецепция, сейф, лоби бар, екзотичен ресторант с външна градина, конферентна зала за делови контакти, интернет и факс, магазин, 2 асансьора, подземен и открит паркинг. Студиото е разположено на 3 етаж, с източно изложение и има площ 55,32 кв.м. Разпределението е комфортно: дневна зона с кухня, баня/WC, зона-спалня и просторна тераса с гледка към плажа и морето. Имотът се предлага в отлично състояние, с качествен финиш и луксозно обзавеждане с уреди от висок клас: • вградена кухня с аспиратор, печка Electrolux, котлони, хладилник Liebherr, пералня; • оборудвана баня с вана, душ и аксесоари, лира; • елегантни ратанови мебели, мека мебел и спално легло; • климатик, телевизор, осветление; • настилки – гранитогрес, стени – латекс, PVC дограма. Топ-локацията в популярния комплекс на брега на морето и високо търсене за наем в района през летен сезон, качествено изпълнение и привлекателното обзавеждане, всичко това прави този имот атрактивна инвестиция! Обадете ни се за организация на оглед. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
1 стая
55.32 м²
88 500
7.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Сани Бийч Плаза REF#LXH-67704 / Едностаен апартамент / Sunny Beach Plaza / Сани Бийч Плаза / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Ексклузивна оферта - едностаен апартамент с качествен финиш "до ключ" за продажба в атрактивния затворен комплекс с множество удобства в к.к. Слънчев бряг - "Sunny Beach Plaza". Параметри Жилището се намира на 3 етаж в сграда с луксозно изпълнени общи части и съвременен асансьор и има площ 53,26 кв.м. Студиото се състои от антре, баня/WC, просторна дневна с отделна зона за кухня и обширна тераса с приятна гледка към популярния курорт. Довършителни работи Едностайният апартамент се продава с качествени настилки от ламиниран паркет, стени - латекс, PVC и алуминиева дограма, входна врата, инсталации, ключове и контакти, осветителни тела, оборудвана баня с душ, аксесоари и осветление, завършена тераса с гранитогрес, парапети със закалено стъкло. Удобства на територията: • басейн; • ресторант и бар; • фитнес; • СПА; • магазин; • градина; • охрана и поддръжка. Ваканционното студио е подходящо както за лично ползване, така и за отдаване под наем през летен сезон. Районът има високо търсене благодарение на удобната локация на комплекса близо до плажа и инфраструктурата на курорта. Атрактивна цена! Обадете ни се за организация на оглед и професионална консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Sunny Beach Plaza / Слънчев бряг / България
1 стая
53.26 м²
24 000
9.08.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#VAR-67533 / Двустаен апартамент / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Жилището се намира на трети етаж с обща площ от 60 кв.м. Разпределя се между хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и един балкон с гледка към басейн. Завършен е с подове теракот, стени латекс, ПВЦ дограми. Отоплението е с климатици. Жилището разполага с интернет и кабелна телевизия, както и пълно обзавеждане и необходимо оборудване. В комплекса има асансьор. Годишна такса поддръжка на комплекса - 8 евро на кв.м. Sunny Day 2 предлага отлични условия за незабравимата почивка на вашето семейство, като се състои от 5 модерни 3-етажни сгради, открит плувен басейн, включващ детска секция с водни пързалки, бар до басейна, дневна детска ясла, билярд и детска площадка. Апарт-хотелът предлага професионално обслужване и съоръжения от най-висока класа, трансфер до хотел/летище, бар, велосипеди под наем, лесен и бърз достъп до всички градски забележителности, места за отдих и забавления в популярния морски курорт Слънчев бряг. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Слънчев бряг / България
2 стаи
60 м²
35 000
26.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#VAR-63032 / Двустаен апартамент / к.к. Елените / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Предлагаме за продажба напълно обзаведен двустаен апартамент до морето, който разполага с с дворче за лично ползване. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня и балкони. Разположено в къща тип ”таунхаус” със собствен двор. Намира се близо до басейн и детска площадка, като в същото време е отдалечен от шумните места. Плажът е само на 200 метра. Подходящо предложение с цел инвестиция за доход от отдаване под наем или уникална лятна почивка. Собствениците на апартаменти получават възможност за използване на цялата инфраструктура на комплекса, който е разположен апартамента, а именно: аквапарк, боулинг и ресторант. Той се намира само на 5 км от популярния курорт Слънчев Бряг и на 35 км от летището в Бургас, на 5 километра от курортния град Свети Влас и яхтеното пристанище ”Марина Диневи”. На 200 метра ще откриете автобусна спирка за редовна и бърза връзка със Слънчев Бряг и Несебър. Допълнителните удобства включват: -плувен басейн -паркинг -тенис на корт -медицински център -детски площадки -забавления за деца -магазини -ресторанти -боулинг -нощен клуб -СПА център -сърф Чудесно съчетание между море и планина! На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
Елените / България
1 стая
60 м²
38 000
16.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Този имот е част от комплекс Блу Марин REF#LXH-68643 / Двустаен апартамент / до плаж Оазис / Блу Марин / к.к. Слънчев бряг / Бургаска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви просторен ваканционен имот с добро местоположение на минути от плаж Оазис и Bedroom в популярния затворен комплекс с басейни, престижен ресторант и удобства в Слънчев бряг. Двустайният апартамент има площ 72 кв.м. и е разположен на 4 етаж. Разпределението на жилището е комфортно: голямо антре, баня/WC, просторен хол с кухня, тераса и уютна спалня. Имотът се предлага в отлично състояние, готов за нанасяне: настилки от ламиниран паркет и гранитогрес, стени – латекс, PVC дограма, оборудвана баня с душ кабина и аксесоари, вградена кухня с котлони, аспиратор, хладилник и пералня, климатици, телевизор, мебели за релакс, хранене и съхранение, осветление и интериорни врати. Апартаментът има Акт 16 и е подходящ както за целогодишно ползване, така и за отдаване под наем през летен сезон. Районът има високо търсене за ваканционен наем. Атрактивно предложение и цена! Обадете ни се за оглед и консултация. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
до плаж Оазис / Слънчев бряг / България
1 стая
72 м²
34 560
12.07.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече