Не е намерено нищо
Оплакване
REF#LXH-67089 / Четиристаен апартамент / кв. Яворов / ул. Тича / Орлов мост / гр. София / Софийска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви страхотен четиристаен апартамент, който се намира в зеленото сърце на София, в непосредствена близост до Борисова градина. Местоположението осигурява удобен достъп до центъра на града и всички туристически атракции, както и до бизнес районите и летище София . Кварталът се намира в непосредствена близост до "Борисовата градина", бул.Цариградско шосе, бул. "Евлоги Георгиев", жк. Гео Милев и "Орлов мост". "Докторската градина" и Софийският университет "Св. Климент Охридски" са съвсем наблизо. Яворов е един от най-предпочитаните квартали, заради удобното си разположение и близостта си до важни институции и главни пътни артерии. Апартаментът се намира на висок партерен етаж, с чиста площ от 160 кв.м., функционално разпределени между: • Всекидневна; • Трапезария с кухня; • 3 спални; • Просторна баня; • Тоалетна • Антре • 2 тераси Към апартамента се продава и мазе. Районът е с отлично изградена инфраструктура, с лесен достъп до спирки на градски транспорт и метростанции, учебни заведения, аптеки, болнични заведения, магазини, ресторанти, кафенета и барове, галерии, градинки, офис и бизнес сгради, държавни и административни учреждения и др. Отлична възможност да сте новия собственик на просторен дом в сърцето на града и да живеете в аристократична Стара София. Имотът е подходящ и за инвестиции с цел отдаване под наем. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Яворов / София / България
3 стаи
160 м²
260 000 €
19.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
REF#LXH-67089 / Четиристаен апартамент / кв. Яворов / ул. Тича / Орлов мост / гр. София / Софийска област / България / Продажба На картата Още характеристики на имота “Суприммо” АД защитава твоите лични данни и следва фирмена Политика за поверителност , съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можеш да ни разрешиш или да откажеш да съхраняваме и оперираме с твоите лични данни. Направи своя избор от имейла, който ще ти изпратим след като получим твоето запитване. Представяме ви страхотен четиристаен апартамент, който се намира в зеленото сърце на София, в непосредствена близост до Борисова градина. Местоположението осигурява удобен достъп до центъра на града и всички туристически атракции, както и до бизнес районите и летище София . Кварталът се намира в непосредствена близост до "Борисовата градина", бул.Цариградско шосе, бул. "Евлоги Георгиев", жк. Гео Милев и "Орлов мост". "Докторската градина" и Софийският университет "Св. Климент Охридски" са съвсем наблизо. Яворов е един от най-предпочитаните квартали, заради удобното си разположение и близостта си до важни институции и главни пътни артерии. Апартаментът се намира на висок партерен етаж, с чиста площ от 160 кв.м., функционално разпределени между: • Всекидневна; • Трапезария с кухня; • 3 спални; • Просторна баня; • Тоалетна • Антре • 2 тераси Към апартамента се продава и мазе. Районът е с отлично изградена инфраструктура, с лесен достъп до спирки на градски транспорт и метростанции, учебни заведения, аптеки, болнични заведения, магазини, ресторанти, кафенета и барове, галерии, градинки, офис и бизнес сгради, държавни и административни учреждения и др. Отлична възможност да сте новия собственик на просторен дом в сърцето на града и да живеете в аристократична Стара София. Имотът е подходящ и за инвестиции с цел отдаване под наем. На картата с червен маркер е указано абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка! Абонирай се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения © 2017-2018 “Суприммо” АД. Всички права запазени. Услугите се предоставят от SUPER ИМОТИ — първата хибридна агенция за имоти в България. Агенцията е юридическо лице, регистрирано под наименованието “Суприммо” АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, р-н Лозенец, ул. „Якубица“ № 19, ет. 5. Акционерното дружество е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК: ‎204775702. “Суприммо” АД е регистрирано като Администратор на лични данни към „Комисията за защита на личните данни“, съгласно издадено Удостоверение № 430549/17.08.2017 г. SUPER ИМОТИ / “Суприммо” АД е част от корпоративната група компании на Stonehard Holdings. Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на SUPER ИМОТИ. Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемаш това, моля преустанови използването на нашия сайт!
кв. Яворов / София / България
3 стаи
160 м²
260 000 €
12.06.2018 г.
Ощеsuperimoti.bg
Оплакване
Представяме ви страхотен четиристаен апартамент, който се намира в зеленото сърце на София, в непосредствена близост до Борисова градина. Местоположението осигурява удобен достъп до центъра на града и всички туристически атракции, както и до бизнес районите и летище София . Кварталът се намира в непосредствена близост до "Борисовата градина", бул.Цариградско шосе, бул. "Евлоги Георгиев", жк. Гео Милев и "Орлов мост". "Докторската градина" и Софийският университет "Св. Климент Охридски" са съвсем наблизо. Яворов е един от най-предпочитаните квартали, заради удобното си разположение и близостта си до важни институции и главни пътни артерии. Апартаментът се намира на висок партерен етаж, с чиста площ от 160 кв.м., функционално разпределени между: • Всекидневна; • Трапезария с кухня; • 3 спални; • Просторна баня; • Тоалетна • Антре • 2 тераси Към апартамента се продава и мазе. Районът е с отлично изградена инфраструктура, с лесен достъп до спирки на градски транспорт и метростанции, учебни заведения, аптеки, болнични заведения, магазини, ресторанти, кафенета и барове, галерии, градинки, офис и бизнес сгради, държавни и административни учреждения и др. Отлична възможност да сте новия собственик на просторен дом в сърцето на града и да живеете в аристократична Стара София. Имотът е подходящ и за инвестиции с цел отдаване под наем. Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане. Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Област София гр. София кв. "Яворов" ул. Тича
160 м²
260 000 €
13.04.2018 г.
Ощеbulgarianproperties.bg
Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки.Научете повече